Personalizari vesele

Imi place foarte mult sa creez lucruri personalizate, oricat de marunte si aparent insignifiante ar fi ele. Acum ca voi avea un copil, am bineinteles un motiv in plus sa fac asta. Iata trei dintre ultimele mele idei:

1. Cutii pictate – din doua cutii transparente de bomboane am facut doua casete in care sa tin diverse lucruri pentru bebe (comprese sterile, betisoare igienice, tampoane de vata si alte maruntisuri de care am nevoie.) Am folosit vopsele pentru pictura pe sticla si multa, multa rabdare.

2. Umerase vesele – cea mai usor de pus in practica idee, din doua umerase de plastic primite o data cu lenjeria intima, am facut doua umerase pentru hainutele lui bebe, prin lipirea de aplicatii colorate; am folosit doua buburuze, doua inimioare, o ciupercuta si un smiley face, toate din lemn, putin prenadez si a fost gata in zece minute.

3. Butoni buburuza – a fost un proiect mai de lunga durata, special gandit pentru mobila din camera lui bebe, care va fi galben cu rosu. Am cumparat niste butoni simpli din Bricostore, vopsele, pensoane, diluant, smirghel si m-am pus pe treaba. Am vopsit butonii cu rosu si galben, am desenat liniile si punctele (cu un penson foarte subtire si cu betisoare de vata) si am retusat cu smirghel pe unde a fost cazul – cu timpi destul de mari intre aceste actiuni, ca sa se usuce bine vopseaua. Butonii vor fi atasati la sertarele unei comode si la usile unui sifonier, create tot special pt bebe. Tema camerei e buburuza, de aceea am si muncit atat la butonii acestia. Cand va fi si mobila gata, o sa va pun poze noi.

Nu uitati ca orice lucru poate deveni ceva frumos cu putina imaginatie sau idei luate si adaptate din carti/reviste/internet. Nu spune nimeni ca trebuie sa reinventam roata, dar n-ar strica s-o mai infrumusetam putin!

0 Comment

  1. […] daraua decât ocaua, dar de fiecare dată eu am considerat că a meritat efortul. Am transformat cutii/umeraşe/butoni de mobilier, dulapuri, pietre şi câte şi mai câte cartoane, hârtii, cârpe, mărgele, nasturi şi alte […]

Leave a Reply