Carusel de Halloween

Desi mai este ceva timp pana la Halloween, nu vad de ce nu ne-am apuca din timp de facut niste decoratiuni haioase, care ne pot umple timpul intr-o seara ploioasa in care nu avem chef de nimic altceva si vrem sa ne tinem totusi copiii departe de televizor si calculator. M-am inspirat de aici dar am folosit propriile mele materiale.

Aveti nevoie de: carton galben si negru (eu nu am avut, asa ca pt luna am lipit doua coli galbene pe o fata si pe alta a unei coli de carton alb reciclata de la o mapa si pt negru am lipit spate in spate cartoanele astfel incat sa se vada numai partea neagra, si acesta fiind reciclat de la niste pliante publicitare), ata neagra, ata alba, panglica galbena, marker negru, carioca corectoare, foarfece, lipici, scotch dublu-adeziv, vata, panglica sau siret portocaliu, perforator, 3 patrate de panza alba.

Cum se procedeaza: decupati liliecii dupa un sablon (printat la 50% din marimea lui) si le faceti ochi cu acea carioca corectoare; decupati luna (daca nu aveti talent la desen, deschideti o pagina word si in toolbar-ul de drawing aveti autoshapes si la basic shapes gasiti acolo luna pe care o puteti mari cat vreti) si faceti gaurile de care veti agata fantomele si liliecii. Faceti fantomele din patratele de panza, folosind vata ca umplutura pentru cap si legandu-le la gat cu panglica portocalie sau siretul. Desenati-le ochii si gura cu markerul negru. Asamblati decoratiunea lipind cei doi lilieci de luna cu scotch dublu adeziv si suspendand fantomele si ceilalti 3 lilieci cu ata de gaurile facute anterior. Agatati decoratiunea unde doriti cu ajutorul panglicii galbene.

Este super simplu si efectul e uimitor, va spun sincer ca arata nemaipomenit, asa cum puteti vedea si din poze:

Detaliu fantome
Detaliu luna cu lilieci

 

0 Comment

 1. e o idee foarte interesanta, o voi incerca si eu

 2. raluca says: Reply

  Super, imi place mult caruselul tau si tema aleasa. La mai multe idei, am facut si eu zilele astea 2 caruseluri cu teme diferite si caut idei noi, sa mai fac…

 3. […] October, 2009 by frunzalaura Anul trecut am făcut împreună de Halloween un carusel cu lilieci şi fantome iar anul acesta vă propun o reţetă deosebită cu dovleac pe care am găsit-o pe site-ul Aventuri […]

 4. Hello there, Did you have a happy halowen?

  1. frunzalaura says: Reply

   Yes, I did, thank you for asking.

 5. eu am facut un carusel cu pasarele. daca te intereseaza, pot sa-ti trimit o fotografie pe mail [sa-mi comunici, te rog, care este mailul tau].

  imi place foarte mult caruselul tau cu lilieci.:)

  1. Laura Frunza says: Reply

   Luckyrock, adresa mea e idei_pentru_mamici_si_copii@yahoo.com Si eu am in plan un carusel cu pasarele pentru primavara asta.

 6. […] materie de decoraţiuni puteţi încerca ideea mea de acum trei ani: Carusel de Halloween, iar dacă vreţi să gătiţi ceva cu specific, puteţi încerca Fantezia cu dovleac de acum doi […]

Leave a Reply