Flori in dar

Imi place foarte mult sa daruiesc flori, asa cum imi place sa le si primesc. Imi place sa aleg flori proaspete, de obicei de la tarani, care parca sunt mai vii decat cele importate care se gasesc de vanzare in florarii.

Imi place sa le aranjez in vaze deosebite, in ghivece colorate, in cosulete impletite, astfel incat sa bucure atat ochii cat si inima primitorului. Nu spun ca buchetele cumparate gata de la florarie sunt urate, sunt chiar foarte frumoase, dar sunt impersonale, sunt buchete “business” cum le spun eu. Nu va sfiiti sa folositi tot felul de materiale pentru a crea un aranjament deosebit: cosulete de diverse dimensiuni si forme (pe care le captusiti cu celofan si apoi puneti in ele burete special pentru aranjamente florale), ghivece reconditionate, vaze simple, panglici, margele, pietricele colorate. Am facut ieri un aranjament pentru doctorita mea, care e o femeie deosebita si merita ceva mai special. Cateva garofite, o vaza simpla, transparenta, doi metri de panglica de organza, niste margele rosii transparente desfacute de pe un sirag cumparat de la taraba, o coala de celofan si putin entuziasm si rezultatul e cel de mai jos:

Iata si alte creatii de-ale mele:

Un cosulet cu mini-trandafirasi si mini-crizanteme pentru cununia unei prietene – e neterminat in poza, la final mini-crizantemele inconjurau trandafirasii  ca o bordura:

Un aranjament de primavara cu tot felul de flori, intr-un cosulet de rachita impletit.

Un ghiveci cu anemone, unde ghiveciul e piesa de rezistenta – e facut de mine dintr-un ghiveci alb, timbre si dat cu lac pe deasupra:

Si un aranjament de toamna intr-un ghiveci asortat:

Save

0 Comment

  1. mihaelafrunza says: Reply

    nu vrei sa fii si tu floareasa sa stai fara niciun stres in ghereta ta si sa creezi bucurii cu flori? 😀

  2. frunzalaura says: Reply

    Pai atunci oamenii ca mine care nu cumpara flori de la florarie n-ar mai cumpara de la mine 😛

Leave a Reply