Decorațiune om de zăpadă din resturi de pânză sau fetru

Revin cu episodul doi din seria decoratiunilor de iarna cu un om de zăpadă foarte usor de realizat. Aveti nevoie de: niste resturi de material alb, 3 nasturei negri, o bucata de hartie albastra, un perforator, ata rosie, ata alba, vata pentru umplut, un snur pentru agatat.

Se traseaza conturul unui om de zapada pe o coala de carton si se transfera sablonul pe material. Se coase gura si nasturii omului de zapada pe o fata, se umple cu vata si se coase in punct de surfilaj. Cand ajungeti in partea de sus fixati si snurul de agatat si terminati de cusut. Ochii se fac cu ajutorul perforatorului si al hartiei albastre si se lipesc cu adeziv. Este foarte haios si va puteti face o armata intreaga care sa va impodobeasca bradul.

dsc04719

Edit 06.11.2017: acum puteţi face astfel de decoraţiuni cu fetru, pe vremea aia nici nu se auzise de aşa ceva în România.

Edit 2016: în anul de grație 2016 puteți face acest om de zăpadă din fetru, cu ochișori mobili. Atunci nu se găseau nici fetru nici ochi mobili 🙂

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Pingback: Vin sărbătorile, vin sărbătorile… « Idei pentru mamici si copii

  2. Pingback: Om de zăpadă decorativ « Idei pentru mamici si copii

  3. Buna Laura.Imi plac foarte mult creatiile tale.Sunt clasa a 8a si pentru vineri, 3 decembrie am de facut la scoala niste decoratiuni de craciun, manual desigur pentru niste copii de la gradinita deoarece mergem clasele de gimnaziu pentru a le darui de Craciun dulciuri si jucarii si ideea cu omul de zapada mi se pare foarte frumoasa si sper sa mai faci si alte chestii usoare pana atunci.as dori adresa ta de email pentru a-mi da sfaturi daca se poate. Continua tot asa!:*

  4. anul acesta am realizat un om de zapada dintr-o soseta. a iesit o jucarie, practic. : )) dar e foarte simplu de facut si se poate lucra chiar si cu un copil de 4-5 ani.

    daca vrei sa vezi, anunta-ma. : )

    imi place omuletul tau, dar eu i-as fi pus googly eyes. : D

  5. Pingback: 20. Om de zăpadă din şosetă « Idei pentru mamici si copii

  6. Pingback: Prietenie în zăpadă « Idei pentru mamici si copii