Tort Asteroid

Ieri am primit vizita colegelor mele de serviciu care au venit pentru prima dată s-o vadă pe Eliza şi bineînţeles că am vrut să fac ceva dulce special pentru ele. Aşa că am tot browserit în căutarea unei reţete rapide şi deosebite şi am ajuns pe acest blog unde am găsit două reţete: tort asteroid şi tort de iaurt. După ce am verificat atent conţinutul cămării şi al sertarului cu aditivi de patiserie, m-am oprit la primul tort, pentru că e rapid de făcut şi are nevoie de puţine ingrediente. Nu vă spun cum se face, pentru că fetele au povestit tare frumos pe blogul lor, dar vă pun două poze să vedeţi cum mi-a ieşit.

dsc08214

dsc08224

Aş face câteva menţiuni: tortul e foarte dulce, din cauza combinaţiei de cremă dulce cu frişcă şi caramel. Data viitoare voi renunţa la jumătate din zahărul care se pune la crema de ou şi voi mai adăuga nişte zeamă de lămâie ca să mai taie din dulceaţa caramelului. Până la urmă nu vrem un tort care să ne dea dureri de stomac, nu? 😉

2 Replies to “Tort Asteroid”

  1. mmm… cum arata! mmm… m-ai imbolnavit!!
    musai trebuie sa fac si eu tortul asta!
    promit sa vin cu fotografii. : )

    1. Eu l-am mai facut de vreo trei ori de atunci, cheia este sa astepti cateva ore inainte sa-l mananci, ca sa se imbine toate ingredientele.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.