Felicitare elegantă pentru 8 martie

V-am povestit deja despre felicitări pe care le pot realiza copiii de mărţişor şi v-am promis că mai revin asupra subiectului, şi iată că mă ţin de cuvânt. Am făcut săptămâna asta o felicitare nouă care mi-a ieşit absolut minunat.

Aveţi nevoie de: carton, ac, aţă colorată, năsturei, mărgeluţe, floricele adezive. Gândiţi-vă la un model şi trasaţi-l uşor cu creionul pe carton. Acolo unde veţi coase, împungeţi cu acul pentru a face găuri, la fel ca la jocurile acelea “să coasem frumos” pe care coseam la şcoală la ora de lucru manual în clasa a doua 🙂

dsc08451

Nu vă rămâne decât să vă lăsaţi fantezia liberă şi vor ieşi nişte felicitări absolut unice. La sfârşit nu uitaţi să ştergeţi urmele lăsate de creion şi să scrieţi un mesaj din suflet pentru destinatarul felicitării.

dsc086162

Eu m-am inspirat din aceste minunăţii pe care abia aştept să le văd pe viu la târgul de mărţişor de la Muzeul Ţăranului Român din acest week-end.

5 Comment

  1. […] idei de mărţişoare şi felicitări: Floare din organza, Mărţişoare origami, Rame foto şi Felicitări din colaje. Possibly related posts: (automatically generated)Floare de organzaProst vs InteligentTârg = […]

  2. Black says: Reply

    Foarte frumos!Felicitari!

  3. gigi says: Reply

    e prea simplu

  4. diana says: Reply

    frumoase va pup

Leave a Reply