Cum se reciclează electronicele?

Cred că întrebarea din titlu spune totul. Ce facem cu aparatele electrocasnice mari şi mici de care vrem să scăpăm? Am înţeles că pentru frigidere şi maşini de spălat ar fi nişte centre speciale. Dar pentru aparatele mai mici, cum e o cameră foto digitală care nu prea mai merge şi cu care nu am ce să fac şi vreau să scap de ea? Nu-mi vine s-o arunc pur şi simplu la ghenă, mi se pare un lucru îngrozitor. Deci ce fac cu ea, unde o duc?

4 Comment

 1. Maria says: Reply

  uite, contacteaza-i pe ei: http://www.uniondynamic.ro/ , si poate te ajuta.
  succes

 2. diana says: Reply

  In mai toate magazinele vodafone sau orange, exista niste cutii speciale unde se lasa bateriile folosite, telefoane vechi si alte electronice, iar ei se ocupa de trimisul mai departe pentru reciclat. Cred ca am vazut si la media galaxy si la un domo.

 3. lila says: Reply

  si in auchan titan, de ex, sunt niste centre de colectare la intrarea in magazin. In perioada asta sunt multe promotii in magazine, daca te duci cu un aparat electrocasnic vechi preimesti reducere daca achizitionei altele noi, nu neaparat de aceeasi firma sau acelasi tip cu cel pe care il duci.

 4. La magazinele de calculatoare erau containere speciale de colectat electronice. Aveam 2 aproape de unde locuiam, si duceam acum ceva ani.
  Masina de spalat stricata mi-au luat-o baietii de la Cora cand au venit cu cea noua.
  Unele lucruri mari (frigider vechi) poti sa dai la centrele de colectare fier vechi.

Leave a Reply