Dreptul la opinie

Au trecut douăzeci de ani de la Revoluţie şi eu încă văd că nu am învăţat să respectăm părerea celuilalt şi mai mult decât atât, să respectăm faptul că celălalt are dreptul la o altă părere. Deşi nu ma lansez în controverse de obicei, se întâmplă să mai primesc pe site tot felul de comentarii răutăcioase doar pentru faptul că sunt de altă părere. Nu mi se pare normal aşa ceva şi nici să fiu făcută “frustrată” şi “invidioasă” doar pentru că am altă părere. Consider că de aia mi-a dat Bunul Dumnezeu creier şi suflet ca să gândesc şi să simt singură.

Insist încă o dată: ceea ce scriu pe site sunt părerile şi ideile mele personale. Nu îmi pasă dacă sunteţi sau nu de acord cu mine. Şi nici nu trebuie să fiţi. Dar eu am dreptul să îmi expun opiniile. Prin urmare orice comentariu răutăcios va fi şters fără drept de apel. Până la urmă e blogul meu şi nu e nimeni obligat să îl citească. Vă rog să vă luaţi propriile frustrări şi invidii şi să le împrăştiaţi în comment-uri urâte pe alte site-uri. Comentariile care mă contrazic în mod politicos (pe formula “we agree to disagree”) vor rămâne pe site pentru că, după cum am spus, eu respect şi părerile altora. Dar celelalte nu. Mi-am făcut acest blog ca să am o bucurie, nu să încreţesc fruntea când îl deschid şi văd ce răutăţi sunt unii în stare să debiteze la adăpostul anonimatului.

One Reply to “Dreptul la opinie”

  1. cu parere de rau, te anunt ca nimeni nu scapa.

    asa-s romanii – prosti, inculti si rai. unde n-au nimic interesant de spus, improasca cu noroi. ca le place cearta.

    eu zic sa nu te mai amarasti [dar e buna si o astfel de postare “de avertizare”], sa ignori comentariile rautacioase si sa le stergi din prima, fara sa mai stai pe ganduri.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.