365 zile

Ieri a fost ziua Elizei şi tot ieri s-a încheiat şi proiectul nostru 365 de zile. Din prima zi în care s-a născut i-am făcut Elizei zeci de poze pe zi din care am ales câte una care să fie reprezentativă pentru acea zi. Pozele au fost făcute ca să arate evoluţia Elizei în acest an şi transformarea ei din bebeluş în copilaş 🙂 Am cumpărat şi un album imens în care o să pun pozele scoase pe hârtie (dacă aşteptaţi ofertele la foto Carrefour sau foto Domo, o să le scoateţi foarte ieftin, de exemplu ultima oară am scos cu 0,19 bani bucata). După ce o să lipesc pozele în album (am un album mare în care pozele se lipesc, pentru că am poze de diverse dimensiuni, în funcţie de formatul digital) o să vă arăt cum a ieşit.

Iată prima…

06.10.2008
06.10.2008

… şi ultima poză

06.10.2009
06.10.2009

8 Replies to “365 zile”

  1. Ieri nu am ajuns pe net asa ca profit de ziua de astazi pentru a ura domnisoarei Eliza LA MULTI ANI! cu sanatate bucurii si toate cele bune.

    1. Multumim pentru urari!

  2. Foarte frumoasa ideea si cred ca Elizei o sa ii faca placere sa vada albumul peste ani.
    La multi ani cu intarziere si la cat mai multe bucurii, jocuri si carti frumoase 🙂

    1. Multumim si poate vedem la tine pe blog si niste idei frumoase de cadouri pentru copii 😉

  3. Draga Laura ,
    Sa-ti traiasca zana mica! Sa-ti aduca bucurie si fericire, sa aiba noroc si sa fie iubita. Imi cer scuze pentru intarziere, nu stiu de ca am retiunut ca era vorba de 8 octombrie, (poate pt. ca azi e ziua gemenutelor mele:)
    Imi place grozav ideea ta cu 365 de zile, foarte valoroasa.
    “La multi ani !” si tie, mamica speciala, azi e si ziua ta:)
    PS.Oglinjoara e gata , astept cu nerabdare reactia ta:)
    Daiana

    1. Daiana, la multi ani pentru printesele tale, sa creasca mari si sa faca cinste unei mamici atat de talentate ca tine! Abia astept sa vad oglinjoara!

  4. La multi ani!

  5. e o scumpa eliza, ii urez la multi ani si multe bucurii! motivul pt care scriu e pt ca si pe mine ma cheama eliza si sunt nascuta in aceeasi data, 6 octombrie!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.