Eliza are un an

Dar asta o ştiţi deja. La un an ne mândrim cu doi dinţişori, încă doi pe cale să iasă (observaţi azi), câţiva paşi făcuţi singurică (chiar ieri), câteva încercări să păpăm singurică cu linguriţa, dexteritate la mâncat cu degeţelele şi multe întrebări adresate cu intonaţie în limba bebeluşilor.

La împlinirea vârstei de un an am vrut să îi oferim Elizei un cadou deosebit, ceva care să reziste peste ani şi pe care Eliza să îl poată arăta copiilor ei. Să fie în acelaşi timp personalizat, delicat şi frumos, un lucru cu care să se mândrească şi când va fi mai mare. Aşa s-a născut ideea unei oglinjoare personalizate şi pentru că o admir foarte mult pe Daiana şi operele ei minunate, am contactat-o şi am rugat-o să îmi facă ceva special pentru prinţesa mea. Aşa a rezultat oglinjoara aceasta:

oglinda

Ţineţi minte când am făcut oglinjoara de prinţesă şi v-am spus că nu sunt atât de talentată ca ea? Ştiam eu ce ştiam…

Eliza râde de fiecare dată când o vede şi se vede cât e de fericită s-o aibă.  Daiana pune câte o poveste şi puţin din sufletul ei minunat în fiecare lucrare, astfel că iese ceva special şi unic care îţi încântă privirea. Puteţi citi mai multe despre povestea oglinjoarei Elizei chiar la ea pe blog.

Daiana, nu te supăra că am furat poza ta, dar e mai frumoasă decât orice aş fi încercat eu să fac 😉

3 Comment

  1. Daiana says: Reply

    Laura Draga, cum as putea sa ma supar cand scrii lucruri asa de minunate!?Ma bucur din tot sufletul ca Elizei ii place si ca rade, m-am straduit sa pun in ea si un fulg dintr-o aripa de inger ca sa fie fetita cuminte sanatoasa si vesela:)Se vede treba ca Elizuca a descoperit fulgusorul:)Va imbratisez si ma bucur ca v-am cunoscut, Daiana

  2. alicualexa says: Reply

    frumoasa idee si ma bucur sa vad ca mai exista mamici care ofera cadouri frumoase copiilor lor, si nu ce se vede in ziua de azi, chestii pe care un copil chiar nu le apreciaza, de valori mari materiale, sarace in sentimente. 🙂

  3. foarte frumoasa oglinda, felicitari! : )

    cadoul este foarte bun pentru un bebelus. poate lumea nu stie, dar bebelusilor le place la nebunie sa se uite in oglinda [pana isi lipesc nasul sau gurita de ea hihihi] si multa vreme “discuta” cu “prietenul” din oglinda, pana realizeaza ca cei de acolo [din oglinda] sunt… chiar ei insisi. : )

Leave a Reply