Cartea de miercuri – seria Andilandi, Sînziana Popescu

Mergând într-o zi din blogroll în blogroll am dat de site-ul editurii Mediamorphosis şi de acolo n-a fost decât un pas până pe tărâmul lui Andilandi. Prin urmare, azi la Cartea de miercuri, vă recomand primele două volume din seria Andilandi: Călătoria lui Vlad în Celălalt Tărâm și Aventura gemenilor dincolo de Poiana Vie.

Scriitoarea Sînziana Popescu creează o lume frumoasă, populată de personaje mitologice româneşti şi cu personaje în care copiii se pot regăsi, o poveste cu morală fără să fie moralizatoare. Nu vreau să dezvălui foarte multe (pentru că Sînziana mi-a promis un interviu) şi nici nu o să mă lansez în detalii, nu cred că pot eu să scriu o recenzie mai bună decât asta.

Tot de pe acest site puteţi descărca prima carte în format pdf, de unde îmi dau seama că autoarea nu scrie pentru bani, ci pentru copii şi din dragoste pentru scris. Condiţiile grafice ale cărţilor sunt extraordinare, atât formatul pdf cât şi cel tipărit, cu ilustraţii de Cireşica Litinschi. Vă recomand din toată inima să le cumpăraţi, nu sunt deloc scumpe, ambele volume ale seriei putând fi cumpărate la un preţ promoţional de 30 de lei.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.