Îngeraşi de hârtie – activitate de decupat şi colorat

Aceşti îngeraşi sunt foarte uşor de făcut şi mai ales nu durează mult. În câteva minute aveţi o decoraţiune drăguţă şi de efect. Scoateţi la imprimantă un şablon de înger, cu linii cât mai simple (căutaţi pe google după “printable paper angel template”), coloraţi (dacă sunt alb-negru), decupaţi după indicaţiile din şablon, lipiţi şi gata: îngeraşii sunt pregătiţi să vă vegheze.

Această activitate este potrivită pentru copiii mai mici, care încă nu au răbdare să facă decoraţiuni mai elaborate.

14 thoughts on “Îngeraşi de hârtie – activitate de decupat şi colorat

  1. Buna, Laura
    In primul rand doresc sa iti urez sa va traiasca fetita si sa fiti sanatosi si fericiti. Multumesc pentru tot ce am invatat de la tine. As dori sa iti pot trimite un fisier mai marisor cu ce am eu referitor la handmade si stiu sigur ca ti-ar placea. Daca se poate, astept o adresa de mail de la tine. Inca o data iti multumesc. Cu drag, Ema

    P.S. Am tot cautat pe blog modalitati de a lua legatura cu tine, dar nu am gasit…

  2. Vreau si euuu fisierul, daca se poate…tot caut pe internet idei si chestii de genul, caci incepe sa ma pasioneze din ce in ce mai mult. Laura, apropo de resurse pentru decoratiuni de craciun si nu numai am gasit un site foarte bogat: craftideas.info. Sunt idei de decoratiuni din diferite materiale si pentru diferite ocazii. Check it cand ai timp! O zi buna si ti-as fi recunoscatoare daca as primi si eu materialul! Multumesc!

      • Puteti da cautare pe google dupa “printable paper angel template” si veti gasi multe variante de ingeri de printat si decupat. O sa scot si eu linkul din articol, multumesc ca mi-ati spus ca nu mai este valabil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *