La ceai cu Moş Nicolae

Ostenit de atâta drum, pe la atâţia copii, Moşul se mai opreşte din când în când să se odihnească, dar numai la copiii cei mai cuminţi şi care îi pregătesc ceva bun şi dulce. Anul ăsta am făcut pentru Moşul obosit nişte turtă dulce de post şi nişte biscuiţi cu ceai negru şi lămâie şi am avut noroc ca Moşul să se oprească să stea la o cană de ceai şi un pahar de vorbă cu noi.

Biscuiţi cu ceai negru

Turtă dulce

Cu ocazia asta am încercat şi noile ceaiuri de la Teekanne – Magic Winter (un amestec de 6 ceaiuri, care de care mai delicioase şi mai iernatice), Granny’s Choice, Immunitea, ceaiul de tei cu miere marca proprie Carrefour şi ceaiul Fruit Harmony grapefruit şi mango de la Celmar.

Doamnelor (şi domnilor), am o mare rugăminte: îmi doresc foarte mult o formă de tăiat fursecuri în formă de omuleţ, dacă ştiţi pe unde se găsesc, sau aveţi una în plus de care v-aţi putea lipsi, lăsaţi-mi şi mie un mesaj 🙂 Mulţumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. Laura, gasesti la Ikea tot felul de forme pentru prajituri. Daca nu si nu, te rog sa ma anunti sa incerc sa iti trimit una pana la Craciun 🙂

    • Dayonara, m-am uitat in catalog, omuletul acela de la pag 133 face parte dintr-un set de copt pt copii (de la sectiunea jucarii) pe care il stiu deja, in afara de faptul ca setul e destul de scump (59 de lei), e si cam mic, fiind destinat mai mult jocului decat coptului de gingerbread men 🙂

  2. Pingback: Amandine de post « Idei pentru mamici si copii

  3. sunt o fana a ceaiurilor Teekanne! : D imi plac in mod deosebit Teekanne Orange si Teekanne Vanilla. : )

    turta dulce inca nu am preparat niciodata, dar ma tot bate gandul sa fac. : )