Week-end plăcut!

Mâine gătesc toată ziua, am deja teancul de reţete, mai trebuie doar să trec pe la magazin să mai iau ingrediente. Am multe planuri, inclusiv ceva bun pentru Eliza, sper să reuşesc să le fac pe toate, o să mă trezesc devreme să încep cu reţeta lui Teo de brioşe englezeşti pentru micul dejun!

Şi dacă tot mă strădui atât, măcar să merite. Oana Stoica-Mujea m-a nominalizat la cel mai gustos blog, mulţumesc Oana!

Şi un semn că blogul meu e apreciat de către mămici şi tătici deopotrivă şi e considerat util, pe site-ul Ortodoxia tinerilor am fost adăugată într-o listă onorantă de bloguri. Mi-a plăcut ce a scris autorul articolului: “Departe de a teoretiza şi discuta conceptual despre anumite probleme, ele arată zilnic ce s-a întâmplat în viaţa lor, preferând să vorbească faptele despre credinţa şi iubirea pe care o arată lui Dumnezeu. Aceste femei şi mame ortodoxe, care scriu zilnic pe blogurile lor, fac un bine nemăsurat şi Dumnezeu ştie cât de mare este lucrarea lor duhovnicească. Ele vorbesc de familie, de copii, de casă, de Biserică, de Dumnezeu, de servici, de viaţa lor de zi cu zi, de cele mai mici detalii, de tot universul femeii…” Foarte frumos, vă mulţumesc!

Dacă aveţi timp, citiţi aici o postare interesantă. Pe  mine m-a impresionat mult Icoana Maicii Domnului Mângâietoarea. Imaginea Fecioarei cu mânuţa lui Isus la gură pare tandră, dacă nu citiţi povestea, ca şi cum i-ar săruta mânuţele. Sper să mă ajute Dumnezeu să văd şi eu icoana pe viu cândva.

One Reply to “Week-end plăcut!”

  1. andreeapetrescu says: Reply

    Privind aceasta icoana, am strans in coltul ochiului un bob …. si mi s-a facut dor de a mea mama.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.