Cartea de miercuri – Parfumul văduvei negre

Recunosc că în ultima vreme am fost cam în urmă cu ştirile, am aflat cine a luat Oscarul abia aseară dacă vă vine să credeţi 😀 Ştiam că a apărut Parfumul văduvei negre, a doua carte poliţistă scrisă de Oana Stoica Mujea, după Indicii anatomice, dar nu ştiam că o putem cumpăra şi împreună cu revista Flacăra la preţul de 9,9 lei. Aşa că atunci când am trecut ieri dimineaţă pe lângă un chioşc de ziare, cu privirea fugară pe revistele colorate expuse la care am interdicţie, din motive de criză, m-am oprit pe revista Flacăra (de care nu auzisem până atunci) care afişa ostentativ romanul Parfumul văduvei negre, de culoare galbenă, numai bun să îţi zgârie retina ca să-l cumperi. Nu degeaba în italiană se zice la romane poliţiste gialli, probabil aveau coperta galbena 😉

Numărul din martie al revistei Flacăra e un număr dedicat femeilor, are interviuri (printre care un interviu cu Vonda Shepard şi unul cu Catinca Ralea), anchete, impresii de călătorie, cronici de teatru, film şi restaurant, recomandări de lectură şi concerte şi un articol “dulce” despre istoria ciocolatei. Merită din plin cei 9.9 lei, mai ales că vine la pachet cu o carte specială!

Am început Parfumul ieri dimineaţă la metrou şi mai am din el, dar deja m-a prins. Are Oana un stil fantastic şi mă bucur că editura Tritonic a reînviat şi la noi genul poliţist. Grăbiţi-vă s-o mai prindeţi la chioşcuri!

3 Replies to “Cartea de miercuri – Parfumul văduvei negre”

  1. merci pentru pont, Laura! 🙂

    Şi, în consecinţă, te mobilizez la joacă:

    http://noaptebunacopii.wordpress.com/2010/03/10/sa-ne-jucam-si-sa-provocam-iarna-la-duel/

    Cu drag,
    Adele

  2. Ce coincidenta!Chiar ieri eram la Inmedio si am vazut revista impreuna cu cartea si ma gandeam ca trebuie sa fie o carte buna,mai ales ca eu ador cartile polististe.
    Nu am cumparat-o,dar cu siguranta o voi cumpara maine.Sper sa o mai gasesc.Multumim de recomandare.:)

  3. Multumesc, Laura!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.