Cartea de miercuri – Librării online

Astăzi nu vă recomand cărţi ci site-uri de unde puteţi comanda cărţi, unele poate mai cunoscute, altele mai puţin cunoscute:

Cărţi ABC – motto-ul lor: Începe cu educaţia. Am lucrat cu ei, sunt foarte profesionişti în livrări şi au şi o ofertă generoasă de cărţi pentru copii în engleză.

Editura Gama, o editură dragă mie pentru că e din Iaşi, care au scos recent o carte nouă, premiată cu premiul Newbery Honor în 2009 – Adăpostul de Kathi Appelt, şi despre care vă voi vorbi imediat ce apuc s-o citesc. La ei pe site găsiţi cărţi educative, enciclopedii, cărţi de poveşti şi poezii, precum şi literatură pentru elevi şi cărţi de exerciţii (cred că le spuneam culegeri când eram noi mici) de matematică, utile copiilor din şcoala primară.

Cărţi şi copii – cărţi personalizate pentru copii. Poveştile vor include numele copilului, al părinţilor, al bunicilor şi vor suprinde copilul într-un mod extraordinar. Au şi o carte specială în care naşterea copilului e prezentată ca o povestioară – poate fi un cadou deosebit pentru o proaspătă mămică. Eu am comandat de la ei Cartea specială pentru Paşte şi Cartea despre venirea pe lume a bebeluşilor şi destinatarii lor au fost extrem de încântaţi.

Cartea copiilor – cărţi superbe pentru copii, educative, ilustrate, cu coperţi atrăgătoare, ideale pentru cadouri de 1 iunie (că acuşi vine 🙂 ) Cred că Ghici cât de mult te iubesc ar fi un cadou potrivit pentru copii, ca să îi asiguraţi încă o dată, dacă mai era nevoie, că îi iubiţi de la pământ până la lună şi înapoi 🙂

Micul Betleem – motto-ul lor Mai aproape de cer. Mi-a plăcut în mod deosebit pentru că au o ofertă largă de carte creştină pentru copii şi tineret, precum şi romane deosebite pentru femei (de exemplu seria Anotimpurile inimii de Janette Oke)

Ora de copilărie – motto-ul Luciei Muntean, autoarea cărţilor, este Te invităm într-o lume plină de culoare. Cărţi deosebite (proză, rime, jocuri), preferata mea este Ghici, ghici, ghici, ce voi desena aici. Intraţi pe site să vedeţi despre ce e vorba.

Buybooks – am citit despre acest site într-o revistă, cred că în Business Magazin, am intrat să văd despre ce e vorba şi am rămas uimită. Au o ofertă foarte largă de cărţi, dintr-o multitudine de domenii.

Nautilus.ro – cărţi în limba engleză. Dacă sunteţi pasionaţi de ultimele serii fantasy din care au apărut la noi doar unu-două volume, le găsiţi aici pe restul. Pentru gospodine, au nişte cărţi de bucate faine. Cea care mi-a atras cel mai tare atenţia este Confetti Cakes for Kids.

Colibris – motto-ul lor: Nu tot ce zboară se mănâncă. Colibris se citeşte. Au foarte multe cărţi în limba engleză, nu numai pentru copii (deşi am fost invidioasă pe Alexandra şi pe Eugenia pentru achiziţiile lor) ci şi din multe alte domenii mai puţin întâlnite la noi. Au şi showroom în Bucureşti unde îmi doresc să ajung şi unde am înţeles că au mult mai multe cărţi decât cele de pe site.

Bookdepository – cărţi în limba engleză, un fel de amazon, doar că au livrare gratuită în multe colţuri ale lumii chiar şi în România. Preţurile sunt aceleaşi ca pe amazon, chiar mai ieftine la unele cărţi.

Kerigma – motto-ul lor: Mesajul care contează. Site de carte creştină, biblii, dvd-uri, cd-uri, predici.

0 Replies to “Cartea de miercuri – Librării online”

  1. Buna Laura,

    Echipa colibris.ro iti multumeste pentru frumoasele ganduri impartisite si cititorilor tai.
    Colibris.ro a ramas aproape de parinti si bunici, cartile noastre din showroom ( strada Doctor Nicolae Tomescu nr 11)sunt disponibile la preturi incepand de la 7 lei.

    Te asteptam la noi, sau scrie-ne, spune-ne ce te intereseaza, si noi iti transmitem oferta.

    Multa sanatate si mult succes!

    Multumim,

    Echipa colibris.ro

  2. Mulțumim mult pentru includerea în listă și pentru aprecieri! Dacă aceea este cartea care v-a plăcut cel mai mult, ne-ar face plăcere să vă prezentăm volumul 2 din ”Ghici, ghici, ghici ce am desenat aici?” și să vă povestim despre ”Povestea vitaminelor”, ultimul nostru titlu, cu care am încercat două concepte editoriale noi: povestea în versuri și ilustrațiile realizate cu ajutorul unor jucării artizanale. Vă rugăm să ne contactați pe mail pentru a stabili modul în care vă putem trimite cărțile.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.