Cartea de miercuri – Ghici cât de mult te iubesc!

Pentru că astăzi e ziua Elizei recomandarea mea se referă la o carte pe care o puteţi dărui copiilor de ziua lor ca să le subliniaţi şi mai mult ideea că îi iubiţi enorm. Eliza a făcut abia doi ani dar când va mai creşte şi va aprecia aceste cuvinte pentru însemnătatea lor, îi voi dărui această carte. Până atunci, îi repet în fiecare zi: Te iubesc scumpa mea, tu eşti cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat pe lumea asta!  La mulţi ani, Eliza!

O zi frumoasă tuturor în ciuda ploii şi a frigului!

0 Comment

 1. abramburika says: Reply

  La multi ani Eliza! O copilarie fericita si senina!

 2. […] Cartea de miercuri – Ghici cât de mult te iubesc! Wed Oct 06, 2010 12:55 pm Pentru că astăzi e ziua Elizei recomandarea mea se referă la o carte pe care o puteţi dărui copiilor de ziua lor ca să le subliniaţi şi mai mult ideea că îi iubiţi enorm. Eliza a făcut abia doi ani dar când va mai creşte şi va aprecia aceste cuvinte pentru însemnătatea lor, îi voi […] […]

 3. ayandari says: Reply

  La Multi Ani fericiti si sanatosi, sa creasca mare si sa va aduca bucurie in suflete mereu, sa aiba un gram de noroc in viata si multa, multa minte sa aleaga numai calea cea dreapta!va pupam cu drag

  1. Laura Frunza says: Reply

   Mulţumim pentru urări! Să vi se întoarcă înzecit!

 4. cati says: Reply

  La multi ani! Sa fie sanatoasa si sa aiba mult noroc ca astea zic eu ca s cele mai importante, sa va bucurati de ea, pentru ca asa cum spui si tu copiii sunt cel mai important lucru pe care il facem in viata. Oricat ne am chinui cu ei si oricat ar fi de greu, ei sunt niste ingerasi!

 5. Simona says: Reply

  La multi ani Eliza! Sa va bucurați de ea multi ani de acum înainte.

 6. Maria says: Reply

  La multi ani Eliza si multa sanatate!

 7. Alex says: Reply

  La multi ani! Sa-i dea Dumnezeu sanatate, bucurii si numai de lucruri frumoase ii doresc sa aiba parte in viata. 2 anisori fericiti, Eliza!

 8. adriyann says: Reply

  La mulți ani Eliza!Ii doresc sa aibă parte de sănătate, bucurie și mult noroc în viata.
  La foarte mulți ani Elizei!

 9. La multi ani! sa fie sanatoasa si norocoasa!

 10. Irina says: Reply

  La multi ani Eliza!!!! <:-P

 11. Maya says: Reply

  La multi ani! E o frumusete si are personalitate;)

 12. La multi ani Eliza! Sa cresti mare si sanatoasa si sa o asculti pe mami.

 13. renata says: Reply

  La multi ani fericiti si luminosi Elizei, yey! si ziua mea e tot pe 6 octombrie, ce coincidenta placuta! am sa-ti spun ceva: am fost in copilarie un copil tare baietos si sturlubatic, dar mi-a mers bine la scoala (am invatat numai ce mi-a placut cu adevarat sa invat si bine am facut!) si mai tarziu am ajuns cea mai buna prietena si un sprijin (vreau sa cred) real pentru parintii mei. te incurajez pentru ca povesteai odata cat te solicita eliza si cat de extenuant este uneori sa fii mama:D better times will come!

Leave a Reply