Cartea de miercuri – Policierul românesc

Pentru că joia viitoare e mare lansare mare de carte poliţistă la Piteşti, azi vă recomand nu una, ci patru cărţi poliţiste româneşti, publicate de patru doamne deosebite, care nu vor să lase policierul românesc (la feminin) să moară o dată cu Rodica Ojog Braşoveanu. Felicitări, doamnelor, ţineţi-o tot aşa, eu sunt de mică fană a romanelor poliţiste (nu cred că aţi mai văzut copii de 9-10 ani citind colecţia Scorpionul), am iubit-o şi o iubesc pe Rodica Ojog Braşoveanu pe care o consider (eu personal şi absolut subiectiv) cea mai mare scriitoare de romane poliţiste de la noi, dar cred că e timpul să predea ştafeta. Şi cui altcuiva dacă nu Luciei Verona, Ivonei Boitan, Oanei Stoica-Mujea şi Monicăi Ramirez.

Cartea Luciei Verona s-a distribuit recent cu revista Flacăra, dar eu n-am mai prins-o, probabil s-a vândut ca vântul şi ca gândul. O s-o caut prin librării, pentru că vreau să am toate cărţile de mai jos, cu excepţia Parfumului văduvei negre pe care mi-am luat-o tot când a apărut cu Flacăra şi am şi autograful Oanei pe ea. Iar prima carte poliţistă a Oanei, Indicii anatomice, am primit-o chiar de la ea, tot cu autograf.  Aşa că vreau să le am pe toate cu autograf, însă trebuie să vânez evenimentele de prin Bucureşti, având în vedere că am pierdut lansarea oficială a Luciei din motive de job.

0 Comment

 1. Dreamer says: Reply

  Hello, carti de Rodica Ojog-Brasoveanu mai ai??

  1. Laura Frunza says: Reply

   În afară de ce ţi-am dat deja, nu mai am nimic nou. Mi-am cumpărat când au fost oferte la tritonic toată seria Logofătului Andronic. Vezi că au des reduceri şi zilnic Happy Hour de la 15.00 la 16.00 şi prinzi atunci să iei mai ieftin.

   1. Dreamer says: Reply

    Le-as lua cu placere, din pacate se trimit numai in Romania…

 2. […] Cartea de miercuri – Policierul românesc Wed Oct 13, 2010 12:19 pm Pentru că joia viitoare e mare lansare mare de carte poliţistă la Piteşti, azi vă recomand nu una, ci patru cărţi poliţiste româneşti, publicate de patru doamne deosebite, care nu vor să lase policierul românesc (la feminin) să moară o dată cu Rodica Ojog Braşoveanu. Felicitări, doamnelor, ţineţi-o tot aşa, eu sunt de mică fană […] […]

Leave a Reply