Cum împachetăm cadourile

Au mai rămas doar câteva ore până îşi face apariţia Moşul cel bun încărcat de daruri şi dacă încă nu v-aţi împachetat cadourile pentru cei dragi, iată câteva sugestii:

Cu fulgi sau flori decupate:

Cu broşe din fetru sau de oricare alt fel aveţi:

Cu litere decupate din hârtie sau carton auriu, sau oricare altă culoare contrastantă cu hârtia de ambalaj folosită:

Cu timbre poştale şi hârtie simplă, maro şi cu ştampilă de Moş Crăciun ca să arate ca un colet poştal tocmai sosit din Laponia:

Decorat cu accesorii pentru brad: şiraguri decorative, clopoţei, globuri:

Dacă nu aveţi panglică sau alte decoraţiuni, tăiaţi cu foarfeca zimţată fâşii din hârtie contrastantă şi lipiţi-le cu scotch dublu adeziv:

Din aceeaşi hârtie puteţi improviza şi punguţe pe care să le legaţi cu fundiţe:

Folosiţi-vă imaginaţia, iar dacă aveţi două mâini stângi cumpăraţi pur şi simplu nişte punguţe frumoase. Avantajul lor e ca pot ascunde cadouri de orice dimensiuni şi forme şi după aceea pot fi refolosite de foarte multe ori 🙂

Crăciun fericit tuturor, să aveţi parte de cât mai multe surprize frumoase, să vă iasă toate reţetele încercate, să aveţi vreme bună pe unde vă duceţi, şi, cel mai important, să aveţi sănătate şi putere să le faceţi pe toate!

0 Comment

 1. Mainile mele stangi au cumparat pungute dragalase de cadou. Inca astept sa iti deschizi tu o taraba la mall de impachetat cadouri 😀

 2. […] Cum împachetăm cadourile Fri Dec 24, 2010 11:54 am Au mai rămas doar câteva ore până îşi face apariţia Moşul cel bun încărcat de daruri şi dacă încă nu v-aţi împachetat cadourile pentru cei dragi, iată câteva sugestii: Cu fulgi sau flori decupate: Cu broşe din fetru sau de oricare alt fel aveţi: Cu litere decupate din hârtie sau carton auriu, sau oricare altă […] […]

 3. Buburuza says: Reply

  Toata sunt tare frumoase,dar cel mai mult imi place cel cu brosa facuta din fetru pentru ca dupa o poti pastra si cel cu stampila cu Mos Craciun. 🙂 Sarbatori fericite,pline de magie,pace si speranta iti doresc!

 4. Rely says: Reply

  La multi ani! , multa sanatate si putere de munca, multe impliniri si multe clipe magice langa puiul tau. Pupam, Rely, Ioana si Marian.

 5. Craciun fericit!

 6. nimic nou 😀 ?

  1. Laura Frunza says: Reply

   Tedora, nimic nou in materie de ce? Ca am mai scris vreo doua articole de atunci.

 7. da :O nam gasit 😀 acum ma apuc sa caut 😀

 8. aceasta este postarea care m-a facut sa devin o cititoare fidela a blogului tau. asa ca nu pot decat sa te felicit inca o data pentru ideile tale extraordinare. : )

  1. Laura Frunza says: Reply

   Multumesc, ma bucur sa stiu ca ai devenit cititoare fidela 🙂

Leave a Reply