Cum voi ajunge vedetă :-) (sau nu)

În afară de emailul meu personal pe care îl verific cu sfinţenie în fiecare zi, mai am şi mailul aferent blogului pe care îl verific o dată la două zile. Aşa se face că am văzut mailul în care eram invitată să filmez pentru emisiunea Ce se întâmplă, doctore cu două zile mai târziu decât trebuia. Evident, am fost entuziasmată şi am acceptat imediat, aşa că sâmbătă am filmat câteva reţete de mâncăruri sănătoase pentru copii. Am făcut orez cu cartof dulce, pastă de avocado (guacamole), pate de casă şi brioşe cu banane. Intervenţia finală (dacă va apărea până la urmă) va fi de trei minute în emisiunea Ce se întâmplă, doctore, difuzată sâmbăta la Protv. De ce spun dacă va apărea până la urmă? Pentru că după ce s-a terminat toată povestea, mi-am făcut o mie de gânduri (alimentate şi de faptul că eu “dau” absolut îngrozitor pe sticlă, de asta nici nu prea veţi vedea poze cu mine): că n-am vorbit suficient de clar, că n-am stat dreaptă, că n-am privit în cameră, că am gesticulat prea mult etc etc, sigur cunoaşteţi gama de probleme pe care mi le-aş fi putut pune. Am făcut şi câteva poze, aşa că în zilele ce urmează vă voi prezenta reţetele pregătite pentru că am fost super încântată de rezultate şi vă voi prezenta şi un scurt material despre decoraţiunile comestibile  cu ajutorul cărora putem încerca să îi convingem pe cei mici să pape tot.

Şi ca să lămuresc întrebările care vă stau pe buze: m-au găsit de pe blog, am avut norocul să fiu singurul blogger (relativ) culinar cu copil, din Bucureşti şi disponibil la momentul acela, nu am fost plătită (nici nu aş fi acceptat aşa ceva), nu mi-au decontat ingredientele (iarăşi nu aş fi acceptat), am făcut-o de distracţie şi ca să văd dacă pot să fac faţă unei filmări (cine ştie când o să se ofere Jamie Oliver să mă ia asistentă? 😀 )

P.S. Nu ştiu câţi dintre voi aţi avut de-a face cu o echipă de filmare, dar cei care au venit la mine au fost super profesionişti şi amabili şi drăguţi şi tot ce vreţi voi, mai rar aşa oameni.

0 Comment

 1. Wow! Asta da Laura! Abia astept sa vad emisiunea! Multa bafta in continuare!

 2. mami de anisia says: Reply

  ce emotionant pentru tine!

 3. Super veste! Să ne uităm să învăţăm! Felicitări! Sunt convinsă că te-ai descurcat bine. Şi, de ce nu, la cât mai multe apariţii, poate aşa devii un bucătar super cunoscut şi îl laşi pe Jamie să moară de ciudă că nu te-a descoperit :))

 4. haha, ce titlu haios…si pe cand zici ca difuzeaza emisiunea? Sper sa o pot vedea si eu. Sa imi raspunzi te rog, pup si felicitari pentru aparitie, chiar de va fi de 3 minute

  1. Laura Frunza says: Reply

   Mariana, reportajul se va difuza fie sambata asta, fie sambata viitoare, au spus ca nu stiu nici ei sigur pentru ca mai aveau un reportaj despre mancare si sa nu le bage pe amandoua in aceeasi emisiune. Va tin la curent, oricum, iti dau seama ca si eu am emotii cat Casa Poporului 🙂

 5. Felicitari!Nu conteaza cum te-au gasit si de ce,important e ca ai fost aleasa.Sunt convinsa ca te-ai prezentat frumos,asa ca incearca sa nu-ti mai faci griji.Succes in continuare.

 6. cati says: Reply

  Felicitari! Nici nu trebuie sa te justifici de ce ai ajuns acolo. Eu cred ca meriti din plin pentru ca esti o persoana speciala!

  1. Laura Frunza says: Reply

   Multumesc mult, Cati!

 7. era si cazul sa avansezi de la internet la televiziune!:D bravo, bravo si la cat mai multe emisiuni!=D>

 8. Felicitari, Laura! Ma voi uita cu drag sa te vad si asteptam si retetele pentru felurile de mancare pe care le-ai preparat.

 9. C. Nicoleta says: Reply

  Felicitari!!! sunt sigura ca te-ai descurcat grozav si iti faci griji degeabal. Asteptam emisiunea!!!!!

 10. Felicitari Laura!!!!
  Sunt sigura ca a fost totul foarte bine, asa ca nu-ti mai face griji 🙂
  Abia astept sa ta vad la televizor:)

 11. ayandari says: Reply

  Felicitari si nu-ti mai face probleme, va fi totul ok.Abia astept sa vad emisiunea!

 12. Dana says: Reply

  Felicitări, citesc de ceva vreme blogul tău și meriți să devii “vedetă”.

  1. Laura Frunza says: Reply

   Multumesc, Dana, si pentru cuvintele dragute si pentru ca imi citesti blogul.

 13. ioana says: Reply

  🙂 🙂 🙂

 14. springflower24 says: Reply

  Felicitari! Abia astept sa vad retetele si emisiunea sambata! Imi inchipui ca a fost o experienta interesanta si placuta 🙂

 15. Maria says: Reply

  bravo Laura! curaj!!

 16. Felicitari Laura şi la mai mare!

 17. Amy says: Reply

  Eu comentez rar, dar sa stii ca de cate ori trec pe aici am numai emotii si ganduri de admiratie.

  1. Laura Frunza says: Reply

   Multumesc, Amy, conteaza ca esti acolo, in spatele ecranului 🙂

Leave a Reply