Felicitare cu creangă înflorită pentru 8 martie sau Paşti

Dragii mei, iată că un nou Paşte ne-a prins împreună şi deja acuşi se fac trei ani de Idei pentru mămici şi copii. În aceşti trei ani am cunoscut oameni minunaţi, pe voi, cititorii mei, cu care am legat prietenii şi în online şi în offline. Vă mulţumesc celor care mi-aţi trimis daruri şi felicitări,  tuturor celor care mi-aţi făcut Paştele mai frumos şi mi-aţi transmis gânduri bune şi urări.

Unora dintre voi v-am trimis felicitări făcute de mine şi mici daruri, sper că v-au plăcut şi că v-aţi bucurat de ele, dacă aş fi avut timp să le fac, v-aş fi trimis tuturor. Felicitările de anul acesta sunt mai deosebite, nu includ niciun simbol pascal, dar prezenţa ramurii înflorite simbolizează reînvierea naturii şi a speranţei din inimile noastre.

Floricelele se fac foarte simplu: se decupează din hârtie albă cu un perforator special sau după un tipar, se înşiră pe fir mouline şi se ia una câte una, se face un nod pe faţă (staminele) şi pe spate capătul rămas se lipeşte cu scotch. Floricelele se lipesc pe un carton de felicitare pe care se desenează cu markerul negru o creangă. Se adaugă frunzuliţe decorate cu perforatorul.

Am mai făcut şi o lumânare în coajă de ou (se pune fitil şi ceară topită într-o coajă de ou rămasă de la cozonac) pentru a decora masa de Paşti şi deja m-am apucat de drobul de pui şi de celelalte bucate pe care le voi pregăti. Voi ce gătiţi anul acesta?

Paşti fericit tuturor şi să ne revedem sănătoşi ca să ne spunem Hristos a înviat!

Această felicitare cu creangă înflorită poate fi dăruită şi de 8 martie, nu doar de Paşti.

21 Replies to “Felicitare cu creangă înflorită pentru 8 martie sau Paşti”

  1. Imi place mult creanga cu flori si pasarele, e superba si se potriveste perfect intr-o camera de copil. Felicitarea cu lalele arata mai bine decat multe cumparate si trebuie sa recunosc ca de acum inainte n-o sa mai fiu asa de sceptica cu privire la lucrurile hand-made. Cel mai impresionata am fost de oul-lumanare. Nu stiu de ce insa ceva atat de simplu mi s-a parut super ingenios. Imbina perfect cele mai importante elemente pascale: oul si lumina.

    Te felicit pentru tot ce faci si pentru dedicarea si dragostea cu care lucrezi la acest (mult mai mult decat un) blog. Sunt mandra de tine si de tot ce ai realizat si vei mai realiza prin el.

    Si nu in ultimul rand, NOI iti multumim!

  2. Paste Fericit, Laura!

  3. Draga Laura,

    Esti un om foarte frumos si pe dinafara si pe dinauntru, si ma bucur mult ca te cunosc chiar si asa virtual. Oamenii ca tine imi dau speranta ca in tara mea va fi bine odata.

    Paste fericit!

  4. Sarbatori fericite si tie Laura! Sa ai parte doar de bucurie, iubire si sanatate! Te pup!

  5. Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

  6. Multumim Laura si pentru urare si in general! Esti un om deosebit! Iti uram toate cele bune!

  7. Paste Fericit!!:*

    Sunt superbe felicitarile!

  8. Laura, cu drag!
    Paste fericit si voua, cu lumina, dragoste si bucurie!

  9. Paste fericit si linistit!

  10. Sarbatori fericite si pline de lumina!

  11. Sa ai parte de sarbatori frumoase si linistite.Paste fericit!

  12. Sarbatori fericite, Laura! super frumoasa decoratiunea!si oul- lumanare mi-a placut mult.
    Tare ma bucur ca ti-a placut felicitarea mea!
    Sarbatori frumoase si linistite alaturi de familie!

  13. Hristos a Inviat
    Paste Fericit, Laura tie si familiei tale, ma bucur cand descopar oameni minunati ca tine.

  14. Paste fericit!

  15. PASTE FERICIT si tot binele din lume!
    Iti multumesc si eu ca mi-ai dat ocazia sa te cunosc! Cadoul de la tine a fost deosebit, l-am apreciat din tot sufletul!

  16. PASTE FERICIT! 🙂

  17. Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa-ti calauzeasca pasii, sa iti aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma ta! Un Paste fericit alaturi de cei dragi! ” HRISTOS A INVIAT”

  18. Paste Fericit!

  19. Adevărat a înviat!
    Felicitări pentru realizările de până acum, multă sănătate şi viaţă frumoasă alături de cei dragi!

  20. hristos a inviat!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.