Câştigătorii concursului de 1 iunie

….. sunt:

Setul Copilul deştept: Viorica

Seria Descoperă lumea: Alina Mândruţă

Felicitări câştigătoarelor, iar pe ceilalţi îi rog să nu se descurajeze pentru că vor mai urma şi alte concursuri. Tot ce trebuie să faceţi este să urmăriţi blogul Idei pentru mămici şi copii.

Le rog de pe fetele care au câştigat să îmi dea un email la adresa blogului sau sa lase comentariu aici cu datele lor de contact (nume, prenume, adresa, număr de telefon) pentru a le da mai departe organizatorilor. Ei vor fi cei care vor livra premiile.

Ţineţi-mi pumnii şi mie pentru că azi se afişează câştigătorii la concursul Bloggospodina şi am nişte emoţii…

Iar mâine debutează un nou concurs aici pe blog, de data asta pentru mămici cu copii mai micuţi, sponsorizat de Baby Orajel. Aşa că dă fuga să citeşti despre acest minunat gel, anunţă-ţi prietenele şi revino mâine pe blog. Dacă vom avea peste douăzeci şi cinci de participanţi vom oferi 3 premii, dacă avem mai puţini oferim doar două, aşa că e în interesul tău să-ţi chemi şi prietenele pe blog! 🙂 Valoarea totală a premiilor este de peste 200 de lei.

 

6 Comment

 1. Amy says: Reply

  Felicitari castigatorilor si tie bafta la concursul Bloggospodinei!

 2. Deea says: Reply

  Felicitari castigatoarelor! Alina a castigat si la mine pe blog, deci am zis eu bine ca e nascuta sub o stea norocoasa 🙂 . Multa bafta si tie la concursul Bloggospodina!

  1. Laura Frunza says: Reply

   Wow, serios? M-am uitat atunci la castigatori dar mi-a zburat din minte. Bravo ei, atunci, inseamna ca asa au vrut stelele ca ea sa castige.

 3. Alina Mandruta says: Reply

  Da, asa e! Nazdravanul asta al meu este un norocos. Iar aici m-am inscris la sfarsit din intamplare. O sa fie un destept la cate carti a castigat :)))!
  Si ce a castigat el la Deea? “Sarah Kay si povestile ei nazdravane” :))))) Asta ca sa-i dea alte idei de prostioare si nazdravanii! Nu sta o clipa locului! O CLIPA! Nici macar cand mananca sau la anumite nevoi ….. :)))
  Stefanut al meu este nascut intr-o zi de 13, putin cam mult mai devreme , cand chiar nimeni nu se astepta!
  Multumim tare mult.

 4. Alina Mandruta says: Reply

  Eu am trimis datele pe mail, sper ca le-ai primit.
  O zi minunata!

  1. Laura Frunza says: Reply

   Le-am primit si le-am dat mai departe. Daca ai avut norocul asta, inseamna ca erau menite sa fie ale tale si sper sa te bucuri mult de ele.

Leave a Reply