Colţul cititorului – Adriana Ternar

Adriana ne oferă o super idee pentru Festivalul vacanţei – calul năzdrăvan al lui Făt Frumos, uşor şi rapid de realizat din materiale banale pe care le avem cu toţii prin casă.

“Dorim să ne bucurăm cât mai mult de vremea frumoasă! Fiului meu îi plac foarte mult animalele și de asemenea să alerge cât îl țin piciorușele! Așa că m-am gândit că ar fi distractiv să asociez cele două lucruri preferate ale fiului meu. I-am confecționat un căluț. Am folosit: un lemn, câteva șosete pe care tăticul nu prea le mai folosește, o bucată de material pentru urechi și ochi, ață pentru coama calului și un pistol de lipit. Am umplut una dintre șosete cu celelalte șosete (sau cu cârpe) și am obținut capul căluțului, apoi l-am fixat pe băț cu ață. Au urmat ochii, urechile și coama.”

Completez şi eu şi spun că puteţi folosi şosete de diferite culori, vatelină rămasă de la pernuţe pentru umplutură, resturi de lână pentru coamă, o coadă de mătură pentru corp. O să încerc şi eu activitatea asta şi o să vă arăt poze, dacă îmi reuşeşte.

Pentru mai multe idei deosebite intraţi la Adriana pe blog.

One Reply to “Colţul cititorului – Adriana Ternar”

  1. am mai vazut calutul acesta undeva pe un blog, numai ca acolo era realizat dintr-o soseta in dungi. este foarte potrivit copilasilor energici.:)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.