Revista Click!Poftă bună

Astăzi trebuia să vă prezint nişte cărţi superbe, însă n-am avut timp să pregătesc articolele cum trebuie, aşa că o las pe altă dată şi vă prezint o revistă pe care eu o citesc de ceva vreme şi în care am apărut recent: Click! Poftă bună. Eu am început s-o cumpăr pentru că  mă atrăsese o reţetă de pe copertă şi am rămas cititor fidel pentru că am descoperit în ea multe reţete uşor de făcut, variate, puţină reclamă comparativ cu cantitatea de informaţie, şi, mai ales, pentru că are un preţ foarte modest (2,5 lei) şi, dacă se întâmplă să nu-mi placă nicio reţetă, măcar nu-mi pare rău că am dat banii. Eu oricum le strâng şi, o dată la câteva luni, le trimit la ţară, la mătuşa mea, care le studiază, la rândul ei, cu atenţie.

Revista e împărţită în segmente: Mâncare de sezon, Din toată ţara (cu reţetele cititorilor), Reţete rapide, Descoperă şi inventează, Reţete cu buget redus, Şcoala Click!Poftă bună (cu o reţetă pe paşi), Bucătărie light, Reţete pentru prichindei, Poftiţi la desert şi Ce bem la masă.

Ultimele numere au avut nişte cadouri foarte interesante: forme pentru brioşe şi forme pentru budincă, iar numărul viitor va avea nişte matriţe pentru clătite şi ouă prăjite. Preţul revistei cu tot cu cadou este de 5 lei.

Acum două sau trei săptămâni am avut şi norocul de a fi selectată pentru Ziua Porţilor Deschise unde am cunoscut echipa din spatele revistei, precum şi câţiva cititori fideli. A fost o experienţă interesantă, distractivă şi, mai ales, relaxantă, pentru că am întâlnit femei pasionate de gastronomie, la fel ca şi mine, şi am discutat câte în lună şi în stele. Mariana Robescu, editorul şef al revistei, este o doamnă în adevăratul sens al cuvântului şi mi-a făcut enorm de multă plăcere s-o cunosc.

Şi vă spuneam că am apărut în revistă: e vorba de ultimul număr, apărut pe 15 iulie. Mi-a apărut o reţetă şi am apărut şi cu poze în cadrul articolului despre Ziua Porţilor Deschise. Mai multe poze de la Ziua Porţilor deschise găsiţi pe blog la Mariana.

6 Replies to “Revista Click!Poftă bună”

  1. Vedeta, ce sa mai :). Bravo!

  2. Suntem cu totii foarte mandri de tine. Sa o tii tot asa si sa nu renunti niciodata sa te implici in aceste mici activitati care iti fac viata mai frumoasa. Si mai ales sunt mandra de tine ca odata ajunsa mama, n-ai ramas doar atat si ti-ai continuat activitatile chiar si cu mai mult drag 🙂

    1. Laura Frunza says: Reply

      Si esti mandra si ca n-am ajuns in celalalt Click, nu? 😀

  3. Felicitari 🙂

  4. Te vazusem doar la retete, nu si la ziua portilor deschise. Foarte fain!

  5. si eu colectionez revista de ceva vreme.dupa ce ti-am citit blogul am cautat revista si te-am gasit.felicitari pentru aparitie si pentru ceea ce faci.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.