Special pentru doamne – Multi-gyn Femiwash

Aceasta este o postare pentru doamne, aşa că rugăm domnii să se retragă până mâine când vor putea citi un articol dedicat ambelor sexe 🙂

Am primit spuma pentru igienă intimă Multi-gyn Femiwash de la Vavian Pharma, cărora le mulţumesc pe această cale. Cunoşteam deja produsele din această gamă (Multi-gyn Actigel şi Multi-gyn tablete) pentru că ei sunt prezenţi mereu la Baby Expo, fiind importatori oficial pentru produsele Avent, Teekanne, Vitabiotics, Humana şi Bioclin. De acolo am primit un eşantion cu Multi-gyn Actigel şi am achiziţionat tabletele şi irigatorul cu mai mulţi ani în urmă. Spuma pentru igienă intimă nu-mi era familiară, aşa că am fost bucuroasă s-o testez.

Cred că orice femeie a trecut prin situaţia în care o alimentaţie nepotrivită, o lenjerie intimă prea strâmtă sau din material sintetic sau igiena efectuată în mod incorect au dus la mâncărimi şi/sau scurgeri mai abundente, usturimi sau miros neplăcut în zona vaginală. Ideal este să mergem la medicul ginecolog la observarea acestor simptome, însă dacă situaţia nu e gravă, eu evit, pentru că, de obicei, îmi şi recomandă un tratament, fie antibiotic, fie de altă natură fără să fi venit rezultatele analizelor care, oricum, vin la o săptămână după recoltare. Prefer să fac băi cu coada şoricelului sau gălbenele sau, mai nou, să folosesc gama Multi-gyn.

Ce spune eticheta produsului:

– Nu conţine săpun, parfum, conservanţi
– Curăţă delicat făra sa afecteze sistemul natural de apărare al ţesutului
– Conţine complexul 2 QR care împiedică alipirea bacteriilor de ţesutul vaginal
– Previne disconfortul vaginal (iritaţii, mâncărimi, inflamaţii)
– Recomandată şi pentru o piele uscată şi foarte sensibilă

Conţine: Apă, glicerină, extract de Aloe Barbadensis, Gliceret-2 Cocoate *U/C, Laurat-10, laurat-11 carboxilat sodic, cocoamfoacetat sodic, lactat de sodiu, acid lactic, caprilil glicol, pantenol, polimer incrucisat al acidului poliglucoronic de galactoarabinan *2QR , polizaharide bio-active patentate. Mi se par ingrediente destul de sigure, iar dacă nu ştiţi ce este 2QR, puteţi citi mai multe aici.

Ce spun eu: spuma delicată îmi place foarte mult şi este eficientă 100%, face tot ce spune eticheta că face. Preţul porneşte de la 38 de lei în farmacii, însă ţine destul de mult, aşa că eu aş spune că merită. Iar toată luna octombrie aduce 15% reducere în farmaciile Centrofarm, aşa că o puteţi lua şi mai ieftin. Deoarece eu mă spăl numai cu săpunuri naturale, prefer totuşi să folosesc pentru zona intimă un săpun/gel dedicat, şi chiar am testat o mulţime de mărci şi de produse, atât din farmacii cât şi din supermarketuri. Spuma Femiwash este, de departe, cea mai bună, şi cu siguranţă o voi cumpăra după ce mi se termină cea primită la testat. Voi aţi folosit vreun produs Bioclin?

Citeşte aici şi articolul despre compresele mamare Multi-Mam Balm de la Bioclin.

5 Replies to “Special pentru doamne – Multi-gyn Femiwash”

  1. Pana acum am tot folosit geluri de igiena intima de la Avon si de la Carefree. Nu am fost prea convinsa ca sunt diferite de gelurile de dus insa le-am folosit pentru ca erau ok ca pret. Acum dupa ce am citit articolul tau mi-am dat seama ca am gresit alegand un produs pentru o zona asa de sensibila dupa pret 🙂 La urmatorul salariu, Multi-gyn Femiwash e pe lista mea de cumparaturi!

  2. eu prefer gelul intim de la Avon si nu-l dau pe nici un alt produs, il folosesc de ani de zile si sunt foarte multumita de el. cand e la reducere, imi fac stoc!:))

    am incercat si altele, dar nu mi-au placut.
    ba am si un prieten [barbat, da] care mereu ma intreaba: “cand imi mai aduci gel d-ala de la Avon?”.:))

  3. […] dată cu spuma pentru igiena intimă Femiwash am primit pentru testare şi spuma pentru curăţare a bebeluşului Multi-Mam Baby Wash. Mi-a […]

  4. Si eu folosesc acest produse si mi se pare foarte bun si eficient.
    Eu am dat 35 lei pe el si chiar merita!

  5. […] ingrediente etc Aveţi aici articole scrise de mine mai demult despre unele dintre produsele lor: Multi Gyn Femiwash, compresele Multi Mam Balm şi Multi Mam Baby […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.