Ceaiurile Tea Forte

În urmă cu ceva vreme am câştigat la un concurs pe facebook o cutie de ceaiuri pentru Ice Tea de la Tea Forte conţinând cinci piramide diferite de ceai. Alături de cutia Five over Ice, am mai primit şi o cutie de White ginger pear (care a devenit preferatul meu, între timp) şi Black currant.

Primul lucru care te izbeşte la ceaiurile Tea Forte este frumuseţea cutiilor (şi mie mi-a plăcut mult şi cum erau ambalate, pe un pat de hârtie de mătase verde crud). Cutiile au pe ele imagini mari, colorate şi extrem de realiste, că îţi vine să pui mâna să culegi para de pe cutia de White Ginger Pear sau să iei în mână paharul de pe Five over Ice să îţi potoleşti setea cu el. După ce desfaci cutia, rămâi impresionat de frumuseţea piramidelor. Îmi place tare mult modul de ambalare în piramidă înaltă, cu acea frunzuliţă în vârf, e foarte classy.

Ceaiurile sunt delicioase toate, nu am cuvinte să le descriu pe fiecare în parte, aromele sunt delicate, naturale, nu au acel miros chimical pe care îl au uneori ceaiurile de fructe sau cu adaos de fructe.

Cutille de ceaiuri Tea Forte sunt perfecte pentru a fi oferite cadou unui pasionat de ceai, alături de una din cănile/ceştile/ceainicele minunate de pe site. Eu deja sunt îndrăgostită de cana din colecţia de ceaiuri pentru iarnă Warming Joy şi visez la momentul când îmi voi lua şi eu una. De asemenea, mai au seturi cadou elegante şi rafinate, aşa că dacă vă pregătiţi lista de Crăciun şi nu ştiţi ce să oferiţi unei persoane care pare să aibă de toate, un set Tea Forte este mai mult decât potrivit. P.S. Şi treceţi pe lista de cadouri pentru mine şi setul Warming Joy Ensemble sau dacă sunteţi pe un buget limitat, măcar cana Kati Cranberry Red 🙂 Nu-i aşa că-i minunată?

Mai recomand seturile Cocktail Infusions (chiar aş fi curioasă cum e un cocktail de ceai cu alcool, aşa că dacă l-aţi încercat, spuneţi-mi şi mie cum e) şi mărturiile Always and Forever, care mi se par o metodă minunată de a le mulţumi invitaţilor la nunta ta în locul omniprezenţilor săculeţi cu alune glazurate.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.