Câştigătorii concursului despre igienă

Am ajuns la finalul concursului despre igienă, însă luna noiembrie nu s-a terminat, aşa că aveţi grijă în continuare să faceţi educaţie pe tema asta şi chiar m-aş bucura dacă educatoarele/învăţătoarele care mă citesc vor prelua ideea şi o vor pune în practică în clasele lor. Părerea mea e că nu se face suficientă educaţie pe tema asta şi trebuie mai multă, mult mai multă. Eu am căutat să şi cumpăr nişte planşe didactice despre igienă, nu am găsit mare lucru pe net, însă m-am consultat cu o educatoare şi mi-a spus că ea a cumpărat unele de la editura Diana, din librării, aşa că într-acolo o să mă îndrept şi eu.

Dar să trecem la partea mult aşteptată. Am avut 23 de participanţi cărora le mulţumesc foarte mult, mi-au plăcut comentariile, poezioarele şi întâmplările relatate de ei. Mi-aş fi dorit mai mulţi participanţi, să văd că lumea e preocupată de acest subiect, însă o s-o pun pe seama lipsei de timp şi nu a lipsei de interes.

Câştigătoarea premiului oferit de Harmony Handmade şi Editura Gama este Marcela. O rog să-mi lase datele ei şi o voi contacta eu pe email ca să discutăm cum va intra în posesia premiului.

Câştigătoarea premiului special pentru bloggeri este Szqwer cu blogul Fărâme de suflet. Mi-a plăcut tare mult povestea cu Maricica, atât de mult că am aranjat-o special pentru voi, i-am pus imagini şi am transformat-o într-un pdf pe care îl puteţi descărca de aici: MARICICA.  Pentru că ştiu că Szqwer îşi doreşte să încerce tehnica şerveţelului, ea va primi din partea mea un pacheţel de începător cu materiale şi ustensile pentru a decora obiecte cu această tehnică (lac, pensule, şerveţele, zăpadă decorativă şi globuri blank de decorat pentru Crăciun), precum şi cartea Tehnica şerveţelului pas cu pas de la editura Casa.

Vă mai aştept pe blog la concursuri, se anunţă un concurs frumos de Moş Nicolae cu un sponsor care ne-a mai încântat cu premii pe blog!

8 Comment

 1. felicitari castigatoarelor….

  laura asteptam alte provocari si alte idei minunate le tine pe blog. va pupam

 2. vavaly says: Reply

  Felicitari castigatoarelor , sa va bucurati de premii . Cred ca toti ne simtim castigatorii pentru ca ne-a dat o tema de abordat si de prezentat. Multumim Laura si asteptam viitoarele concursuri.

 3. szqwer says: Reply

  multumesc din suflet si azi am o zi cu adevarat excelenta din toate punctele de vedere.

 4. szqwer says: Reply

  sunt aiurita de fericire si am scris comentariul de 2 ori dar nu s-a publicat decat jumatate din el.
  Am vrut sa adaug ca o felicit pe Marcela !

 5. marcela says: Reply

  Multumim din suflet!!!! De-abea azi 11. 11.2011 am descoperit ca eu sunt castigatoarea :D. Multumesc draga Laura!!! Intradevar, jocul este educativ pentru orce varsta, mai ales pentru cei mici! Oricat ai incerca sa atentionezi ceva ” pe o ureche intra , pe alta iese” asa ca: indiferent de tema zilei pe care o parcurge copilul, jocul este un motiv de distractie si unul de invatare!!!! multumesc!!!

 6. FELICITARI szqwer!!!!! m-am bucurat ca un copil :D….mai mult si mai incurajator va fi pentru fetele mele cand vor gasi cadoul de la LAURA, MERSI FRUMOS!!!!!

  1. Laura Frunza says: Reply

   Si eu ma bucur pentru tine, Marcela, mai ales ca am impresia ca esti prima oara la mine pe blog. Te rog sa imi scrii la idei_pentru_mamici_si_copii@yahoo.com sa imi spui ce fel de prosopel vrei (ce sa aiba brodat pe el) si sa-mi dai adresa ta.

 7. Felicitări câştigătoarelor! Aştept cu nerăbdare să brodez prosopelul norocos! 🙂

  Mulţumesc şi eu tuturor pentru participare!

Leave a Reply