11. Şi copiii mai mici fac felicitări cu ştampile şi perforatoare decorative

Majoritatea tehnicilor pe care le prezint eu aici sunt pentru copii mai măricei sau pentru mămici. Însă şi copiii mici pot realiza felicitări superbe dacă mămicile investesc în câteva materiale auxiliare, cum ar fi perforatoarele cu model, ştampilele, lipiciul cu sclipici, un carton de calitate etc.

Felicitarea de mai jos e făcută de mine ca exemplu, nu cred că aş dărui-o cuiva pentru că mi se pare încărcată, însă am ales s-o fac aşa ca să vedeţi mai bine rezultatele.

Pentru brăduţul din mijloc am trasat cu un tub de lipici un model de brad, am presărat din belşug sclipici, am lăsat un pic să se usuce şi am scuturat sclipiciul. Puteţi desena orice vreţi, globurile, de exemplu, ar arăta superb cu sclipici de diverse culori. Iar pe carton albastru deschis, un peisaj de iarnă din contururi trasate cu sclipici ar arăta absolut fantastic. Orice copil care ştie să deseneze cât de cât ar trebui să se descurce cu asta.

În partea de jos e o bordură cu brăduţi decupaţi cu perforatorul. Pe interiorul felicitării am lipit o bandă de carton verde ca să creez un contrast. Din păcate nu se vede prea bine în poză.

În partea de sus sunt brăduţi aplicaţi cu ştampila. Am un set de ştampile de Crăciun, printre care şi acest brăduţ. Am aplicat un tuş special şi am ştampilat. Nimic nu e mai simplu de atât. Găsiţi ştampile cu model pe diverse site-uri, în magazinele de hobby sau în hipermarketuri.

3 Replies to “11. Şi copiii mai mici fac felicitări cu ştampile şi perforatoare decorative”

  1. o multime de idei ai -multumim ca ni le inpartasesti si noua.

  2. astea sunt niste idei excelente pentru copiii micuti, din pacate pot parea banale pentru parintii fara experienta [sau fara rabdare…]. dar cata bucurie si satisfactie produc unui copil de 2-3 ani!

    1. Da, am vrut neapărat să dau câteva idei şi părinţilor/educatorilor care încă mai cred că nu poţi face nimic cu un copil de trei ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.