18. Scena naşterii Domnului de printat – link

Pentru că starea de sănătatea nu mi-a permis să mai fac absolut niciun proiect nou şi articolele deja scrise s-au epuizat, voi pune azi o idee care nu numai că nu-mi aparţine dar nici n-am pus-o în practică: scena naşterii Domnului de printat şi decupat.

Proiectul este creat de ilustratoarea olandeză Marloes de Vries şi conţine toate personajele importante din povestea naşterii Domnului. Documentul poate fi salvată şi imprimat, apoi personajele vor fi decupate şi lipite. Găsiţi proiectul la acest link în variantă alb-negru de colorat şi în variantă color şi scena finală arată aşa:

kerststalklaar

Sper să-mi revin suficient de mult până mâine ca să vă încânt din nou cu o idee drăguţă, pentru că nu vreau să îmi încalc cuvântul dat că voi posta câte ceva în fiecare zi. Să ne auzim sănătoşi!

3 Replies to “18. Scena naşterii Domnului de printat – link”

  1. Multa sanatate Laura!

  2. Draga mea, iti doresc sanatate multa si sa putere sa te refaci si sa fii prezenta pt familia ta. Lasa-ne pe noi, in perioada asta, daca nu ti-e asa bine, precupeteste orice urma de energie pt sanatatea ta si pt binele familiei tale. Noi te asteptam aici, cind vei putea sa revii si pina atunci ne rugam pt tine. te imbratisez, Corina

  3. Laura, multumesc frumos pentru idee! Am pus-o si noi in practica 🙂 Iti las aici un link sa ne vezi in actiune 🙂
    http://modificare.blogspot.com/2011/12/fabricati-singuri-din-hartie-scena.html

    Sper ca te simti mai bine :*
    Sarbatori frumoase si fericite iti doresc!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.