DVD-uri de Crăciun pentru cei mici

Dacă cei mici s-au plictisit deja de calmul sărbătorilor (Eliza deja cere cu disperare la grădiniţă), puteţi viziona împreună un DVD frumos de Crăciun. Eliza are mai multe cu tematică de iarnă sau de Crăciun, care au fost pe rând preferatele ei.

Teletubbies Happy Christmas – a fost pe primul loc în topul ei foarte multă vreme, mi l-a adus din Anglia cineva acum mai mulţi ani, de fapt cred că nici nu o aveam pe Eliza atunci (nu e dublat în limba română)

Un an nou fericit cu Pluş (dublat în limba română)

Winnie de Pluş – Anotimpurile mărinimiei (dublat în limba română)

Bobiţă şi Buburuză (pe ăsta i l-a adus Moş Crăciun şi Eliza e fascinată de el) – conţine 13 episoade, printre care două  de Crăciun şi unul de iarnă. (dublat în limba română)

Barbie în Colind de Crăciun (am cumpărat dvd-ul de la chioşcurile de ziare, a costat 15 lei, şi e primul dintr-o serie de 6 dvd-uri cu Barbie în diverse poveşti scoase de editura Egmont) (dublat în limba română)

Tom şi Jerry în Povestea Spărgătorului de Nuci (pe ăsta l-am luat mai de mult de pe okazii cu 10 lei, dvd original, şi Eliza a fost absolut pasionată de el o perioadă foarte lungă, începusem să visez muzica aia, şi acum mai cere uneori tom şi jerry cu balerina, dublat în limba română)

The Snowman – the live stage show – i l-am adus eu de la Londra dar nu-i place, poate e prea mică pentru astfel de spectacol (nu e dublat în limba română)

Mai sunt o mulţime de DVD-uri frumoase cu animaţii de Crăciun, şi cu Mickey Mouse (Elizei sigur i-ar fi plăcut, i-a trimis naşa ei acum câteva dvd-uri cu Clubul lui Mickey Mouse şi îi plac la nebunie, mulţumim, nană dragă pentru toate cadourile minunate trimise de atât de departe!) şi cu alte personaje cunoscute, însă noi atâtea avem, nu e cazul să exagerăm, totuşi 🙂 Voi aveţi DVD-uri cu animaţii de Crăciun?

Dacă nu aveţi dvd-uri de Crăciun, puteţi urmări pe youtube fragmente drăguţe de animaţii printre care recomand neapărat Puiul de Gruffalo, o poveste de iarnă încântătoare!

5 Replies to “DVD-uri de Crăciun pentru cei mici”

  1. e tare simpatic episodul cu Tom si Jerry, unul dintre preferatele mele.
    in rest, ai o colectie faina, de invidiat.:)

    1. Si nu e toata, am si vreo trei dvd-uri mai pentru adulti sau copii mai mari: Cum a furat Grinch Craciunul, E o viata minunata si Miracolul de pe strada 34. S-au dat anul trecut sau acum vreo doi ani cu un ziar. Si mi-am amintit ca mai am o colectie de Tom si Jerry episoade mai noi, toate de iarna, dar cam stupizele. Seria cu Barbie merita cumparata, costa doar 15 lei un DVD si e dublat bine in limba romana; va aparea la un moment dat si Barbie in Lacul lebedelor, chiar sunt curioasa cum e. M-am uitat si eu cu Eliza, dar abia azi am reusit sa vad cap-coada Barbie in Colind de Craciun. Mie imi place Colind de Craciun in aproape orice varianta (mai putin aia 3D aparuta anul trecut) si asta e chiar draguta.
      Am uitat sa zic ca seria de reviste Barbie are si un concurs, asa ca eu le voi colectiona pe toate.

  2. aoleu, Teletubbies?? daa vrei sa-l sperii pe ala mic, atunci DA. de asemenea lasa-l sa se uite la prostia aia de Duck TV!

    1. Fiica mea nu e speriata, ba chiar ii plac. Daca nu las copilul la duck tv, cam la ce sugerezi tu sa-l las sa se uite?

  3. normal ca la Tom si Jerry, desenele Disney-alea vechi si bune-filme sau seriale (Mica Sirena, Aladdin, Winnie the Pooh, etc), Looney Tunes… all the good stuff.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.