Soluţia pentru curăţat biberoane şi suzete de la NUK

Acum ceva vreme vă povesteam că avem un nou sponsor pe blog care va dona o sumă de bani lui Bibi în schimbul unor articole pe care le voi publica aici pe blog. Sponsorul este Bebe Market al cărui banner îl vedeţi în dreapta, pe a doua poziţie, şi primul articol este acesta de faţă, despre soluţia pentru curăţat biberoane şi suzete de la Nuk. Ba mai mult, generozitatea sponsorului nostru nu s-a oprit aici şi, în afară de suma donată separat, a mai oferit cinci sticle din această soluţie pentru a fi vândute în beneficiul lui Bibi. Le puteţi cumpăra de la mine, donaţi contravaloarea lor (25 de lei) în contul lui Bibi şi eu vi le trimit prin poştă gratuit sau ne vedem prin Bucureşti şi vi le dau personal.

Şi acum, despre produs: este un lichid pentru curăţarea oricărui tip de veselă al bebeluşului (biberoane, suzete, tetine, cănuţe, pompă pentru sân) şi se foloseşte ca orice detergent lichid obişnuit, se pune pe burete sau direct în recipient, se spală şi apoi se clăteşte bine cu apă.

Ce spune eticheta produsului:

– nu conţine parfum sau coloranţi
– Ph neutru pentru piele
– conţine agenţi biodegradabili
– ingrediente bazate pe substanţe naturale – nu ştiu exact ce înseamnă asta. La lista ingredientelor scrie:  mai puţin de 5% anionic surfactants, non-ionic surfactants. Conţine enzime, sodium formate, potassium sorbate. Unde nu am ştiut exact cum să traduc, am lăsat termenul original, poate mă ajută cineva mai priceput la chimie să traduc termenii şi să identific substanţele.
– conţine enzime specifice care înlătură eficient proteina din lapte şi reziduurile de fructe din sucuri sau alimente solide.
– este sigur pentru bebeluşi.

Un recipient are 380 de ml şi este valabil până în luna iulie 2013. Lichidul nu are consistenţa unui detergent de vase, ci este foarte fluid, ca un ceai şi nu face spumă. Se clăteşte foarte uşor. Dacă doriţi sticlele pe care le am, lăsaţi un comentariu sau daţi-mi un mail pe adresa blogului şi discutăm. Între timp, vizitaţi Bebe Market pentru produsele de care are nevoie bebeluşul vostru!

4 Replies to “Soluţia pentru curăţat biberoane şi suzete de la NUK”

  1. Buna ziua. Cum as putea cumpara o sticla de detergent?
    Putem lua legatura pe mail?
    Multumesc.

  2. […] de plată şi adresa voastră, iar eu vă expediez cana. Mai avem şi două sticle de soluţie pentru biberoane, în caz că aveţi nevoie şi de o soluţie cu care să spălaţi sticlele Procedăm la fel cu […]

  3. Buna ziua,
    ma intereseaza si pe mine detergentul de biberoane. Cum putem lua legatura?. Multumesc.

    1. Laura Frunza says: Reply

      Scrie-mi pe adresa de blog idei_pentru_mamici_si_copii@yahoo.com

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.