La cumpărături – materiale pentru mărţişor

M-am gândit să fac o postare pregătitoare, înainte de a ne apuca de mărţişoare, felicitări şi proiecte de primăvară, în care să vă prezint o parte din materialele cu care vom lucra şi locul de unde le puteţi cumpăra.

Fimo air- dry – pastă modelatoare colorată, cu uscare la aer, eu am cumpărat roşie, dar voi mai lua roz şi verde – Carrefour, aprox. 11 lei pachetul

Set pentru decupat fimo – mini-cuttere, pe Creahobbycraft.ro, 23,05 lei

Nasturi de diverse forme şi mărimi – Breslo, preţuri de la 0,30 lei bucata

Fetru, diverse culori, la Casa Retro în Bucureşti, sau pe diverse site-uri de profil.

Hârtie roşie A4, 0,15 lei pe Galeria Creativ.ro

Mărgele din sticlă tip “nisip” pe Margelutze.ro sau în mercerii.

Cărţi despre “mărgelit” de la editura Casa:

Cartoane pentru felicitări – eu cumpăr cartoane gata îndoite, de diverse dimensiuni, de la casa Retro sau din Lidl, când prind oferte.

Set fâşii de quilling de la Galeria Creativ

Aţe de mărţişoare, 30 lei 1000 de bucăţi, din Europa

Voi ce aţi cumpărat şi de unde, pentru a vă pregăti de mărţişor?

16 Replies to “La cumpărături – materiale pentru mărţişor”

  1. martisoarele de anul acesta o sa le fac prin metoda quilling. trebuie sa imi cumpar snurulete dar de la un magazin de langa mine, pentru ca fac putine si nu se merita sa iau asa multe.

  2. eu nam cumparat nimik si doar un pic mai avem si intanpinam cu drag luna martisor ( miar place sa vad cum confectionez unele modele de martisor )

  3. draga laura, postul asta e de aur ptr mine, mai ales ca le pot lua online pe mai toate, in conditiile in care nu am timp sa merg la cumparaturi decat dupa ora 19.00 seara, cand nu stiu cum sa alerg mai repede spre huni.
    eu inca n-am inceput cumparaturile, dar am cateva recomandari:
    1. http://profiart.ro/ – dar aici imi place sa merg la magazinele lor, au mult mai multe acolo decat ce prezinta online
    2. http://www.decoratiunicreative.ro – ff util si oamenii sunt seriosi
    3. http://www.farzat.ro – dar abia ce l-am descoperit, n-am luat de la ei, deci nu stiu cat de seriosi sunt.
    spor la shopping tuturor!

  4. abia astept sa vad ce pregatesti de martisor.:D

  5. Nu am pregatit niciodata martisoare (poate la lucru manual in scoala primara …) dar astept cu nerabdare sa vad ce pregatesti tu si sa ma inspir. Mai ales ca Cezara nu merge in aceasta perioada la cresa, trebuie sa suplinim lipsa activitatilor de acolo.

  6. draga laura, eu nu cumpar nimic, ca am prin casa mici comori. cum mama are un magazin de mobila, cu multe luni in urma i-am cerut esantioane din piele de diferite texturi si culori, o nebunie. asadar am sa fac flori din piele, prinse cu nasturasi sau cusute frumos. si am sa le asez in cutioare facute tot de mine, c-am gasit niste tutoriale pe net. the secret is out now 🙂
    cred ca m-ar lua valul daca m-as aventura pe site-uri si prin magazine, dar apelam la masuri de austeritate, ca-s grele vremurile:)

  7. Eu mi-am luat de pe http://www.e-martisoare.ro/ si de la http://www.simoshop.ro/ divesrse accesorii pentru martisoare quilling. Puteti vedea aici ce mi-a iesit http://andreeahandmade.blogspot.com/2012/02/martisoare-quilling.html.
    Ce parere aveti?

  8. Eu nu am cumparat decat aracet si snururi. In schimb avem seminte stranse din vara si altele de prin camara, cartoane colorate recuperate de la cutii de jucarii si altele, etamina (veche de peste 20 de ani, de cand faceam eu lucrul manual la scoala). Este al treilea an cand facem noi martisoarele (eu si fetita mea) si ies foarte frumoase.
    Mi se pare o idee foarte buna sa facem noi martisoarele si mai ales sa ii antrenam si pe copii sa lucreze la ele.

  9. Am si eu o intrebare tehnica (ca sunt novice :D): fimo cu uscare la aer se modeleaza mai usor decit cea cu uscare in cuptor? sau de ce o preferi? (noi ne-am jucat pentru decoratiunile de craciun cu niste fimo uscat la cuptor si cochetam sa reluam experienta pt martisoare..)

    1. Inca nu stiu, ca nu am apucat sa lucrez cu fimo deloc. Pachetul e inca intact. Eu il prefer ca sa evit cuptorul.

  10. Eu am incercat Fimo cu uscare la aer, dar mi se pare ca se modeleaza mult mai greu , e mai sfaramicios, decat cel in cuptor. Si copilul il prefera pe cel cu uscare in cuptor, il incalzeste si mi-l pregateste in manute, sa il pot modela mai usor. Plus ca celalalt trebuie colorat, pictat.

  11. – doresc sa cumpar un set de 1000 de ate de martisor , trimiteti-mi un nr. de telefon.

    1. Nikolai, eu nu vand martisoare, nu stiu de unde ai dedus asa ceva. Atele de martisor sunt cumparate din bazar Europa.

  12. Martisoare Shop says: Reply

    Pentru achizitionarea accesoriilor necesare confectionarii de martisoare, va invitam sa accesati magazinul online […] .
    Produsele pot fi cumparate atat en detail cat si en-gros, se acorda discounturi in functie de volumul comandat.
    Va asteptam cu drag,

    1. Pentru reclama pe acest blog, va rog sa ma contactati.

  13. Voi face cu elevii mei de clasa a IV-a bratari din ata(am cumparat de la mercerie bumbac de culoare rosu si alb) si martisoare prin tehnica quilling.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.