Blog Idei de primăvară

Aşa cum vă promiteam acum câteva zile, iată că este gata prima revistă cu idei creative, realizată, în întregime de voi, cititorii noştri şi coordonată de Cristina (Talente de Năzdrăvani), care a realizat grafica şi coperta, şi de către mine, care am compilat materialele trimise de voi. Numele ei este Blog Idei şi este mărţişorul nostru pentru voi, toţi cei care ne urmăriţi, cu fidelitate, din spatele ecranelor şi un cadou special pentru cei care ne-au trimis articole. Deja ne pregătim pentru Blog Idei de Paşte, aşa că dacă aveţi idei frumoase legate de sărbătoarea pascală, acum e momentul să le puneţi în practică. Şi nu uitaţi să faceţi poze cât mai clare şi mai reprezentative!

Acceptăm cu mare drag sugestii şi idei despre cum să îmbunătăţim numerele viitoare

blogidei1

Nu ne-am fi descurcat fără: Nicoleta AsanAurelia si FlaviaAdriana TernarIulia CosmaAngi B.Pitici dar VoiniciCristina ChiorsacRaluca ManeaRoxana RusuCosmina Grecu, Luckyrock, Luminita Malanca,Valentina Popescu, Ana Lacramioara Urma, Viorica Vasilache.

Pentru a vizualiza conţinutul revistei, daţi click pe copertă, vă va duce spre documentul urcat pe scribd. Spor la realizat activităţi de primăvară!

22 thoughts on “Blog Idei de primăvară

 1. Pingback: Revista cu idei de primavara pentru toooata lumea :) « ursuletinazdravani

 2. Pingback: Cateva vesti bune si mici bucurii… « Caiet pentru casa mea

 3. foarte frumos, felicitari! bravo, Laura, sunt mandra de tine!:D
  o felicit si pe Cristina [pe care nu o cunosc] si le felicit pe toate participantele, au dat dovada de indemanare, imaginatie si creativitate. sper ca aceasta revista sa inspire pe multa lume si urmatorul numar sa aiba si mai multi participanti.

  bravo tuturor!:)

 4. Pingback: Martisoare de huni « Noi: copilaria, de la mic la mare

 5. Pingback: Blog Idei de primavara | Ce-am mai gatit…

 6. Draga Laura,

  Foarte frumoasa revista voastra. Ii multumesc pentru ca ai inserat si articolul meu in paginile revistei. Daca mai ai nevoie de voluntari pentru diferite proiecte, te voi ajuta cu cea mai mare placere!.

  Mult succes!
  Cristina

 7. Pingback: Revista “Blog Idei” | fructitza

 8. Felicitari multe pentru initiativa si pentru realizare. Din pacate toate proiectele la care am tot participat nu mi-au dat ragazul sa ma incadrez in termenul stabilit pentru a participa si eu cu o idee macar. Pentru PAste insa numai am asa de multe proiecte si sigur voi veni si eu cu ceva frumos si util. Mult succes in continuare Laura!
  Cu drag, vavaly.

 9. Pingback: Cea mai frumoasă lună « Locul de Parcare al Grijilor şi al Bucuriilor

 10. Pingback: Sunt un strigăt de iubire | Noaptebunacopii's Blog

 11. Pingback: Trei felicitări pentru 8 martie « Idei pentru mamici si copii

 12. Pingback: Blog Idei de Paşte « Idei pentru mamici si copii

 13. Iuppiiiiiiiiiiiiii! am reusit. ce frumoasa e! sunt multe chestii interesante! si papa bun si aratos 🙂 si activitati…
  Foarte frumos si interesant. Multumesc/mim tare mult.
  O primavara minunata.

 14. Pingback: Cadou de Mărțișor « inbucatariamea

 15. Buna Laura Minunata ideea cu revista! nu stiu daca este nevoie de o ocazie speciala pt a creea o alta, dar ma gandeam ca ar fi faina una si cu alt tip de activitati pt copii – jocuri de tip labirint, gaseste umbra obiectului, uneste punctele, etc. As putea contribui si eu cu cateva daca ti se pare interesanta ideea. Am un baietel de 3 ani si jumatate care este innebunit dupa ele.Poate ca mai sunt si alti doritori. Toate bune.Simona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *