La mulţi ani de 8 martie!

La mulţi ani, dragele mele, cititoare de toate vârstele care mă urmăriţi din spatele ecranului! Vă apreciez pe fiecare în parte, pentru comentarii, pentru gândurile bune, pentru încurajări, pentru participările la provocări şi la alte activităţi, pentru simplul fapt că mă citiţi! Vă mulţumesc!

Am trei anunţuri de făcut, ca nişte mici cadouri de 8 martie pentru voi: două pentru mame şi unul pentru toate femeile, fie ele mame sau nu.

Pentru mămici
Pentru ca în lumea copilariei luna martie e luna mămicilor, editura Lucia Muntean Publishing a lansat un proiect editorial neconvenţional destinat acestora. Ei vor publica o carte electronică pentru copii scrisă de mămici şi pe care ei se angajează să o ilustreze şi să o macheteze şi să o facă disponibilă gratuit pe site-ul lor (unde avem pagina de e-carti: http://luciamuntean.ro/index.php/e-carti) și pe pagina lor de Facebook. De asemenea, mămicile participante vor primi prin trimit.ro şi o versiune la rezoluţie de tipar, format A4 pentru a o putea imprima la o imprimantă color. Eu am trimis deja un text şi sper din tot sufletul să fie acceptat.
Tot de la Lucia Muntean Publishing vine şi a doua veste: doamna Lucia Muntean a mai scris o carte, un volum de versuri care se numeşte Rime pentru mama, dedicat tuturor mamelor. Eu îl am deja şi vă sugerez să vi-l faceţi şi voi cadou, nimic nu poate fi mai frumos decât un cadou plin de poezie şi emoţie.
Pentru toată lumea
Vin Premium a adus două tipuri de vin (alb şi roşu), ambalat special pentru doamne. Eu am aflat întâmplător de el când căutam disperată un cadou pentru mama care să fie livrat de o firmă/un site din Iaşi. Cum n-am găsit nimic altceva, m-am gândit totuşi să mă uit şi pe Vin Premium în speranţa că au vreo sticlă ambalată mai special sau ceva de genul. Până la urmă am comandat o sticlă de Lady Caprize Cabernet Sauvignon roşu, de care sper să se bucure, şi cu următoarea ocazie mă voi trata şi eu cu unul, însă alb.
Voi ce aţi primit/dăruit de 8 martie?

6 Comment

 1. szqwer says: Reply

  La Multi Ani mamico, o primavara mirobolanta!

 2. anca says: Reply

  La multi ani!o primavara frumoasa si plina de impliniri!!

 3. Anca says: Reply

  La mulți ani!

 4. nicoleta says: Reply

  La multi ani tuturor femeilor.
  Dintre toate cadourile sigur cel mai frumos vine din parte copilului – felicitarea facuta cu multa dragoste si imbratisarile.

 5. Multumesc Laura pentru mentionare! Sper ca i-a placut mamei tale vinul. Si “La multi ani!” pentru ieri!

  1. Laura Frunza says: Reply

   Multumesc, Mihaela, mama a fost extrem de incantata si, bineinteles, toate colegele ei de serviciu “invidioase” ca i-am trimis ceva asa de frumos! Sper ca ai avut o zi superba ieri!

Leave a Reply