Cana Flexi Cup de la NUK

Deşi Eliza este destul de mare pentru a bea apă din cană/pahar, eu prefer totuşi să folosim în majoritatea timpului o cană/sticlă specială cu pai şi o să vă explic şi de ce:

– sticla cu pai poate sta la îndemână prin casă şi poate bea din ea oricând. Cana obişnuită ajunge în 9 din 10 cazuri vărsată din neatenţie sau, în 5 din 10 cazuri turnată intenţionat în fierul de călcat de jucărie, în coşuleţul de plastilină, pe pat, pe jos, pe masă etc. Avantajul sticlelor cu pai e că nu curg când sunt întoarse cu fundul în sus, cel mult poate iese o picătură de apă, dar în rest, stau liniştită.
– când cere apă noaptea, riscul să-şi toarne apă pe ea şi pe cearşafuri (şi oh, e groaznic când se petrece asta în toiul nopţii) este minim.
– când suntem plecaţi, am mereu apă cu mine şi riscul de a mi se vărsa în geantă e minim (am păţit-o de câteva ori cu sticlele de apă plată de 0,5l). Noi avem vreo patru sticle, inclusiv această sticlă de la Nuk, câte una pentru fiecare geantă, rucsăcel, ghiozdănel, pentru că au dimensiuni diferite. Sticla de la Nuk e perfectă pentru geanta mea, deoarece încap în ea 300 de ml de apă, iar dacă se termină, cumpăr repede o sticlă de apă şi torn în ea, însă nu mă pornesc cu multă greutate pe umăr de acasă.
– la grădiniţă, 8 din 10 copii au sticle de apă de jumătate, fie Dorna, fie Borsec, şi le încurcă între ei. Asta dacă nu sunt mâzgălite cu pixul de părinţi şi trebuie să stea educatoarea să le identifice. Eliza are sticla ei roşie şi ştie perfect care este a ei, când îi e sete, se duce direct şi o ia.

Cum v-am spus, noi avem mai multe modele, printre care şi Flexi Cup de la Nuk pe care v-o recomand, deoarece:

– paiul este fabricat din silicon moale – din păcate Eliza roade vârfurile la sticle şi avem una din plastic tare şi mi-e tare teamă că îşi strică dinţii pe ea 🙁
– este fabricată din plastic durabil (nu riscă să fie spartă într-una din crizele ei de furie când trânteşte orice are la îndemână) şi, spune producătorul, nu conţine bisfenol.
– are un capac protector care acoperă paiul, astfel că nu se depune praf pe pai. Noi avem şi o sticlă care nu e protejată de nimic în partea superioară, aşa că trebuie să stau mereu cu ochii pe ea să nu cadă pe jos, de exemplu. La aceasta este mai simplu, chiar dacă pică pe jos, paiul e protejat, măcar.
– are o supapă specială anti-scurgere, astfel că nu rămân reziduuri în pai. Pare ciudat, însă am avut o cană cu pai mai demult (o marcă ieftină de la noi, sigur o ştiţi) şi, după o vreme, rămânea un soi de mâzgă pe pai şi trebuia s-o curăţ cu o frigăruie sau cu o perie foarte fină rămasă de la un biberon. Pe cea de la Nuk o folosim de vreo două săptămâni şi nu am observat nimic de genul acesta pe pai.

Aşa cum v-aţi obişnuit deja, cei de la Nuk ne-au oferit şi câteva cănuţe în plus pentru a le vinde în scop caritabil. Pentru că mama lui Bibi ne-a confirmat că s-au strâns banii necesari operaţiei şi putem redirecţiona campania spre alt copil, am ales special pentru campania de la Nuk pe Alexandru Mina Ionescu. Am primit trei căni, din care una s-a vândut deja, şi mai avem două de vânzare, ambele albastre, la preţul de 40 de lei, cu 4 lei reducere faţă de site şi, în plus, cu transport gratuit. Tot ce trebuie să faceţi este să donaţi banii în contul lui Alexandru şi să îmi trimiteţi o copie scanată după chitanţă/ordin de plată şi adresa voastră, iar eu vă expediez cana. Mai avem şi două sticle de soluţie pentru biberoane, în caz că aveţi nevoie şi de o soluţie cu care să spălaţi sticlele 🙂 Procedăm la fel cu ele, tot pentru Alexandru.

Şi dacă vă luaţi sticla sau aveţi deja un produs Nuk, puteţi participa la concursul lor de pe pagina de facebook. Tot ce trebuie să faceţi e să încărcaţi o fotografie cu bebeluşul vostru şi un produs Nuk, să completaţi formularul de înscriere şi la final puteţi câştiga produse în valoare de 200 de lei la alegere de pe site-ul Bebe market.

Update ora 15.46: s-au vândut toate sticlele. Mulţumim celor de la NUK care au acceptat, cu generozitate să continuăm campania pentru Alexandru, aşa că vă aştept şi la următoarele articole şi mulţumesc celor trei persoane care au cumpărat sticlele!

18 Replies to “Cana Flexi Cup de la NUK”

  1. sunt frumoase canutele,am avut si noi cand erau mici piticii, acum sunt suporturi pentru creioane/carioci (am lipit hartie colorata autocolanta), unele sunt vaze pentru floricelele culese din gradina vara
    pentru apa folosim sticle de la Teddy (cele care au apa de mere nu curg daca le intorci invers – cu fundul in sus),iar pentru drumurile cu masina au un fel de termosuri cumparate de la Carrefour cu 12/bucata roz si albastru

    1. Uite, eu nu m-am gandit sa le refolosesc 🙂 E o idee buna!

      1. multumim 🙂
        noi am incercat sa le pictam cu acuarele obisnuite dar au curs, vrem sa incercam cu cele speciale pentru sticla sa vedem daca rezista mai bine 🙂

        1. Incearca cu acrilice, sunt cele mai bune, adera la toate suprafetele.

    2. Sticlele de la suc Teddy au bisphenol, deci nu ar trebui folosite la baut apa, caci mai ales vara, in masina, sau chiar si in oras, cateodata apa se infierbanta in sticla si daca sticla e cu bisphenol…..nu e bine pt sanatatea strumfului. Laura, vreau sa te intreb daca paiul e scurt de la sticla flexi cup nuk si daca e necesar cand bea sa ridice sticla in sus.
      Caci daca paiul e lung, nu mai e necesara ridicarea sticlei.
      Intreb pt ca fata mea prefera sa ridice sticla indiferent de sticla, si daca ar avea paiul scurt, scurt, i as cumpara.o si eu.
      Merci pt eventualul raspuns!

      1. Laura Frunza says: Reply

        Mirela, paiul nu e scurt, sticla se tine in picioare cand se bea din ea, nu se ridica.

      2. Multumesc frumos!

  2. Foarte practica noua cana 🙂 imi place forma si designul 😀 Felicitari creatorilor si ce imi place este ca Nuk se ocupa de clientii sai si mai organizeaza una alta 🙂 ce multe firme nu prea 🙂

  3. Si noi am folosit la cel mare astfel de canite cu pai….dar, pe la 3 ani si ceva, am realizat ca nu stia sa bea cu cana :))…se obisnuise foarte mult cu paiul.
    .INtr-adevar, sunt foarte practice.
    Si le-am refolosit- tot asa- au devenit suporturi pentru creioane, se potriveau perfect in niste spatii din biroul baietelului mai mare.
    Acum , folosim si noi, sticle de la Teddy (cele ce au apa cu gust de….etc…), au o supapa ce nu permite sa curga apa.

    Foarte frumoasa campania celor de la Nuk.

  4. buna, am trimis eu 40 lei pentru Alexandru. pe ce adresa trimit copia dupa ok si adresa de livrare pentru canuta?
    multumesc

  5. Parca m-ai convins si pe mine sa imi iau o canuta cu pai. Pentru noapte cand sunt adormita si in 80% din cazuri apa ajunge pe mine. 🙂 Poate gasesc o varianta mai putin colorata, pentru adulti. 🙂

  6. Multumesc, am scris! spor!

  7. violeta argatu says: Reply

    Buna! Vreau si eu sa donez pentru ALexandru. O sa trimit maine banii-garantat (azi nu cred ca mai ajung la banca). Dupa ce primesti copia,te rog sa trimiti canuta pe adresa lui,pentru el.e OK? Multumesc frumos

    1. Laura Frunza says: Reply

      Violeta, gata, s-au vandut canutele 🙂 Te astept la urmatorul articol, cei de la NUK au fost de acord sa continuam campania pentru Alexandru.

  8. violeta argatu says: Reply

    Ma bucur! Asteptam urmatorul articol atunci! Toate cele bune!

  9. Am luat si eu canuta Nuk pentru finuta mea. Momentan a fost incantata mai mult mamica decat fetita (fiind mai micuta si nereusind inca sa traga cu paiul) insa mi se pare foarte utila.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.