Roblogfest 2012 şi o apariţie în revista Idei de afaceri

Mi-am înscris şi eu anul acesta blogul la Roblogfest, categoria blog de părinţi. Dacă doriţi să mă votaţi, o puteţi face apăsând badge-ul din dreapta. Din păcate trebuie să vă faceţi cont (însă durează fix trei minute şi îl faceţi o dată şi îl veţi avea şi în anii care vin), banuiesc ca astfel încearcă să descurajeze “câştigătorii de profesie” dar nici măcar asta nu garantează un sistem de votare corect. În fine, dacă vă place blogul meu vă invit să mă votaţi. Nu am de gând să insist până la epuizare cerşind voturi, nu promit că “returnez”, nu-mi pun prietenii să voteze cu toate adresele de mail pe care le au. Nu se dă ca premiu vreo maşină sau mai ştiu eu ce. Votaţi-mă dacă aveţi timp/chef şi dacă vă place blogul.

Şi ca să vă conving că merit un loc bun printre toate acele bloguri înscrise, vă mărturisesc cu mândrie că am apărut într-o revistă. Nu e Femeia sau Unica sau vreo revistă din asta glossy care, Doamne fereşte, să mai promoveze şi altceva decât vedete de televiziune, ci într-o revistă cu Idei de afaceri. E posibil s-o ştiţi, pe vremuri apărea şi hard-copy, acum apare doar în format electronic. Nu fac o avere cu blogul şi nu cred că de asta m-au invitat să apar în revistă, ci mai degrabă cred că le-a plăcut blogul meu şi au văzut în el ceva mai mult decât văd persoanele care ridică din sprâncene condescendent când aud că am un blog pentru părinţi. Vă invit să citiţi tot articolul mai jos, am reuşit să-l decupez din revistă – click pe poză pentru tot articolul.

17 Comment

 1. sincere felicitari pentru aparitia in revista cu Idei de afaceri. chiar daca nu faci bani din asta, e remarcabil ca ai aparut, deci le-ai atras atentia si ai un blog serios si intretinut cu multa munca. tine-o tot asa!

  1. Laura Frunza says: Reply

   Multumesc mult pentru aprecieri!

 2. Ana M says: Reply

  Felicitari pentru articol! Ai un blog de calitate care merita promovat!
  Si succes la Roblogofest! O sa ma bucur si daca castig eu si daca castigi tu :)).

  1. Laura Frunza says: Reply

   Mulţumesc, Ana!

 3. Felicitari pentru articol. L-am citit dintr-o suflare.

  1. Laura Frunza says: Reply

   Multumesc!

 4. super, Idei de afaceri inca are multe idei. excelente. felicitari pentru aparitie si cu mare drag te votez, pentru ca te urmaresc 🙂

  1. Laura Frunza says: Reply

   Multumesc mult, Cristina!

 5. yeeee, “Personal & Infotainment – Blog de parinti
  L-AI VOTAT “

 6. Mami de huni says: Reply

  felicitari pentru articolul din revista!

 7. Kadia says: Reply

  felicitari pentru articol, il meriti din plin pentru ca ai un blog interesant si desi nu sunt mamica te urmaresc cu drag 🙂

 8. ana says: Reply

  Felicitari Laura. Ai un blog frumos, si adeseori te caut sa vad ce mai ai sa ne zici. Si vreau sa te votez, dar, O intrebare, eu nu stiu unde e butonul acela de votare “badge-ul din dreapta”?

  1. Laura Frunza says: Reply

   Ana, in dreapta, in bara mea, pe primul loc, e o imagine mica pe care scrie “apasa aici ca sa ma votezi”, dar poti da click aici direct.

   1. ana says: Reply

    Votat! meriti…

 9. Roxana says: Reply

  Done it….succes…:-)

 10. Personal & Infotainment – Blog de parinti
  L-AI VOTAT

  Succes,Laura,te-am votat pentru ca-mi place blogul tau,e plin de viata si de informatii utile si de amintiri placute.Ma bucur ca exista,mam bucurat de el pana acum si vreau sa o fac si de acum incolo cat mai multi ani!Pupici!

 11. felicitari!! faci o munca minunata, care bucura atata lume!

Leave a Reply