A început etapa a doua de votare

Am reuşit şi m-am calificat în etapa a doua de votare la Roblogfest. Dacă vă place blogul meu şi credeţi că ce fac eu aici contează pentru voi, mă puteţi vota aici. Mulţumesc!

P.S. Nu-mi place faptul că Roblogfestul a împărţit oarecum cititorii în tabere. Toate blogurile înscrise sunt valoroase, mai ales prin sufletul pe care fiecare l-a depus în ele. M-aş bucura să mă votaţi dar mă voi bucura şi dacă va câştiga oricare din ceilalţi participanţi. Pentru că toţi ne străduim să schimbăm ceva în felul nostru şi cred că asta e cel mai important. Poate anul viitor va fi o categorie separata de blog de părinţi (în care scrii despre tine, familia ta şi copilul tău) şi blog pentru părinţi (cu idei creative, reţete, recenzii şi altele asemenea) – cred că e o diferenţă majoră între cele două categorii care nu trebuie trecută cu vederea.

5 Replies to “A început etapa a doua de votare”

  1. da, ai dreptate . e ca si cum ai compara perele cu bananele – fructe si galbene amandoua, dar diferite, nu? eu te-am votat, imi place ce faci cu blogul tau.

  2. cu mare drag te urmaresc si imi face o deosebita placere sa te votez

  3. Laura Frunza says: Reply

    Va multumesc tuturor!

  4. Si eu sunt de acord ca ar trebui sa se faca o diferentiere intre blogurile pentru parinti, adica cele din care poti invata multe lucruri utile pe care le poti aplica imediat in viata ta de parinte sau intr-un viitor oarecare si blogurile care doar descriu o viata de familie cu intamplari, ca un fel de jurnal. E alegerea fiecaruia daca isi face un blog de parinti in care povesteste detalii intime din viata de parinte cu exemple concrete din propria familie insa pe de alta parte cititorii care cauta lucruri utile nu prea au ce invata de acolo, citesc cel mult de fun si pentru a se simti mai bine intelesi ei insisi in viata lor de parinte.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.