Felicitare de Paşti cu şerveţel

Anul trecut am primit de la verişoara mea Rely o felicitare realizată în acest mod şi mi-am spus de atunci că anul acesta voi face şi eu unele pentru că părea foarte uşor. Până la urmă n-a fost aşa de uşor, nu reuşeam să lipesc folia şi şerveţelul de cartonul de felicitare, dar am reuşit. Am lipit-o invers 😀 dar am reuşit.

Materiale: carton pentru felicitare, şerveţel de masă imprimat de pe care detaşăm doar primul strat (cel cu modelul), folie alimentară de plastic, fier de călcat, câteva coli de hârtie.

Puneţi cartonul pentru felicitare pe câteva coli de hârtie, deasupra puneţi o bucată de folie de plastic şi deasupra foliei şerveţelul. Protejaţi cu o altă coală de hârtie şi apăsaţi cu fierul de călcat setat la temperatură mare (la fierul meu nu a funcţionat temperatura medie, aşa cum recomanda Rely) şi fără aburi. Verificaţi dacă s-au lipit, dacă nu, insistaţi, până la urmă o să vă iasă. Mie mi s-au lipit din a patra sau a cincea încercare 🙂

A ieşit frumoasă, păcat că n-o pot dărui pentru că am lipit aiurea şerveţelul fără să-l potrivesc cu deschizătura felicitării. În modul acesta puteţi obţine şi carton mai deosebit pentru scrapbooking sau pentru alte proiecte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. le-am vazut si pe cele de la Rely de pe blog, imi place mult ideea, sigur o s-o incerc si eu.

    gresit. ai iesit pe locul III, Urban Kid nu are ce cauta acolo.
    felicitari!:)

  2. Laura si eu obisnuesc sa fac astfel de felicitari. Se lucreaza foarte usor. E o metoda ideala pentru cei care nu prea au talent la desenat – cum sunt eu 🙂

    • Pai nu prea cred, poate doar sa incerci cu o punga foarte, foarte subtire, dar nu garantez ca o sa iasa.

  3. Pingback: Felicitari cu oua si puisori « doua fete cucuiete