23 aprilie – Ziua internaţională a cărţii

Editura All ne surprinde cu o nouă campanie inedită, al cărei start se va da astăzi, de Ziua Internaţională a cărţiiCartea călătoare. Cei care s-au înscris au primit câte o carte pe care trebuie s-o dea mai departe pentru a circula cât mai mult în intervalul de un an de până la finalul campaniei. Eu voi începe prin a trimite cartea prietenilor şi abia apoi voi întreba pe blog cine o vrea şi, pentru a da o notă romantică acestei campanii, am mai adăugat eu ceva: toţi cei care o vor primi trebuie să lipească pe coperţile interioare un timbru din ţara/oraşul în care se află şi să scrie numele şi data la care au primit-o. Sper ca până la finalul campaniei să primesc cartea înapoi şi să o păstrez ca pe o comoară care a călătorit mult înainte de a se întoarce şi de a se odihni la mine în bibliotecă.

Prima persoană care va primi cartea este Alina Danciu, în Franţa, care o va trimite mai departe la altă prietenă de-a mea, în Germania. Călătorie frumoasă, cartea mea dragă, şi lectură plăcută tuturor celor care o veţi primi!

17 Comment

 1. o idee extraordinara…sper sa se intoarca la tine si sa fie o amintire de pret

  1. Laura Frunza says: Reply

   Si eu sper acelasi lucru. Daca se va intoarce, o voi pretui foarte mult!

 2. vavaly says: Reply

  wow ce idee grozava! Imi place foarte mult ideea unei carti ce calatoreste si pe care isi pun amprenta mai multi prieteni. Cartea poate fi un liant atat de frumos intre oameni si o iesire din lumea virtuala cu adevarat inedita. Felicitari si la cat mai multi prieteni dornici sa o citeasca si sa o dea mai departe!

 3. M.T. says: Reply

  Am citit şi eu cartea asta, are un nu ştiu ce care mi-a plăcut. Sper să le placă şi prietenilor tăi. Sper să revii peste un să ne povesteşti unde a călătorit cartea.

 4. cand vei face o lista cu bloggeri care o doresc,te rog sa ma ai si pe mine in vedere
  mersi 🙂

  1. Laura Frunza says: Reply

   Sigur ca da, te-am trecut pe lista.

   1. multumesc,Laura 🙂

 5. Abia astept sa ajunga cartea la mine, multumesc pentru onoarea a fi prima!

 6. Foarte tare ideea ta. Sper ca cititorii care o vor primi sa iti respecte dorinta si cartea sa se intoarca la tine asa cum ti-ai dorit!

 7. Excelenta initiativa celor de la All…eu n-am citit aceasta carte,asa ca te rog sa ma primesti si pe mine pe lista ta…

  1. Laura Frunza says: Reply

   Ok 🙂

 8. Ioana says: Reply

  Laura, te rog sa ma pui si pe mine pe lista… imi doresc foarte mult sa citesc cartea norilor 🙂
  Ioana

  1. Laura Frunza says: Reply

   Ok, eu tocmai am terminat-o şi o trimit mai departe. Când se întoarce, vă anunţ.

 9. ana says: Reply

  Intro revista pentru copii de gradinita scrie ca 2 aprilie este ziua internationala a cartii – cu aceasta ocazie micuta mea a ales o carte din raftul ei si a donat-o grupei sale, (nu inainte de a-i promite ca-i voi cumpara alte carti…) . Acum are cartea la gradi, o mai rasfoieste acolo cu colegii, dar are si acasa alte carti noi.

 10. ana says: Reply

  as vrea si eu sa citesc aceasta carte. Daca poti, trece-ma si pe mine pe lista doritorilor de a o citi. promit sa o inapoiez.

  1. Laura Frunza says: Reply

   Sigur ca da 🙂

 11. […] Norilor a ajuns la mine în cadrul campaniei Cartea Călătoare, iniţiată de editura ALL. De altfel, dacă după ce termini de citit acest articol vrei să o citeşti, poţi lăsa un […]

Leave a Reply