Bobiţă şi Buburuză la grădiniţă

V-am mai spus că noi suntem fani ai personajelor Bobiţă şi Buburuză, avem toate cărţile şi dvd-ul şi Eliza ştie replici pe de rost din ambele şi dacă, pe ici pe colo, cartea nu se pupă cu filmul, Eliza mă corectează cu graţie şi eu am grijă să-mi fac o notă mentală că e “copac” şi nu “pom” şi “geam”, nu “fereastră”. M-am bucurat când a apărut Bobiţă şi Buburuză la grădiniţă pentru că deja o visam pe cea cu Crăciunul pe care încă o mai citeam bine intraţi în primăvară. Bobiţă şi Buburuză la grădiniţă e noua noastră preferată: învăţăm din ea cum să ne purtăm la grădiniţă (e un material excelent pentru copiii care vor intra la grădiniţă şi vreţi să-i pregătiţi în vederea acestui eveniment), ce înseamnă prietenia, colegialitatea, cooperarea, acceptarea celui de lângă noi şi trecerea peste prejudecăţi (din a doua poveste, cea cu păianjenul).

Cu ocazia lansării acestei cărţi, editura Casa oferă o promoţie la întreaga colecţie: cărţile costă acum 18.9 lei fiecare (în loc de 27) şi vă asigur că merită toţi banii: replicile sunt scurte, uşor de înţeles, ilustraţiile sunt bogate, în culori vii – sunt cărţile perfecte pentru noapte bună, mai ales că, dacă nu mă înşel, fiecare poveste individuală se termină cum personajele merg la culcare, aşa că e ocazia perfectă să spuneţi şi voi noapte bună piticului neliniştit care nu vrea să se culce.

Dragă editura Casa, nouă ne-ar plăcea nişte pagini de colorat cu Bobiţă şi Buburuză, sunteţi drăguţi să “produceţi” câteva? Eliza mea ar fi extrem de încântată!

14 thoughts on “Bobiţă şi Buburuză la grădiniţă

 1. Şi lui Beatrice îi plac foarte mult de bobiţă şi buburuză. Am să comand şi eu cărticica că imediat trebuie să o pregătesc şi eu de grădi, deja am înscris-o 😛

   • Astăzi am fost după cărţi, îmi comandasem bobiţă şi buburuză la grădiniţă, şcoala urşilor, pozna lui Jackie şi am primit un cadou: o cărticică Ziua lui miffy.
    E tare încântată şi ea, întreabă încontinuu: “ce-i asta?” la fiecare imagine din carte 🙂
    Merci pentru sugestii.

 2. Iti multumesc frumos pentru ca iti faci timp sa ne prezinti aceste carti minunate. Deocamdata nu am copii dar am cumparat multe din cartile recomandate de tine pentru nepoteii mei si niciodata nu am dat gres. Au fost foarte bine primite (si eu rugata sa nu uit sa completez colectia de carticele).

 3. Pingback: Carţi pentru copii: Bobiţă şi Buburuză, Şcoala urşilor şi Pozna lui Jackie de Hiroyuki Aihara | Kemell BloG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *