Pe locuri, fiţi gata, start!

S-a dat startul unui nou maraton de citit pe Activităţi Copii. Vă aşteptăm cu mic, cu mare să participaţi, să vă implicaţi, să citiţi, să vă jucaţi! Aniela şi cu mine am muncit foarte mult pentru a-i da o nouă formă, pentru a aduna sponsori care să ofere premii interesante şi atractive şi pentru a face acest concurs cât mai special, aşa că sperăm să vă adunaţi în număr mare.

De asemenea, am rugămintea la bloggeriţele mămici care sprijină lectura în rândul copiilor să preia informaţia despre maraton şi bannerul ataşat şi să ne ajute să dăm de veste la cât mai multă lume despre concurs. Detalii despre modul de participare aici, iar pagina de concurs e aici. Dacă nu sunteţi încă membru Activităţi Copii, vă puteţi înscrie acum, nu avem limită de mesaje pentru participarea la concurs, trebuie doar să aveţi 10 mesaje postate pe forum la finalul maratonului.

Deci, cine se înscrie?

18 Comment

 1. floare de portocal says: Reply

  superb , eu de ce nu stiam de acest forum vom participa si noi cu mare drag ne plac cartile si de colorat si de povesti . multumimm

 2. Foarte interesant! Uite ca nu m-am gandit sa realizam efectiv personajele din cartile de povesti. Imi place ideea. Felicitari Laura si tuturor celor implicati! Zi frumoasa!

  1. Laura Frunza says: Reply

   Alina, nu trebuie musai sa realizezi personajele, ci sa faci o activitate pe baza cartii. Uite aici primul maraton, poti arunca o privire sa vezi cam despre ce e vorba.

   1. Am vazut Laura … tocmai mi s-a parut interesanta ideea de a reproduce personajele. Ai mei cred ca vor fi incantati de asta.

 3. melly says: Reply

  O provocare mai mult de cât interesantă… de abia aştept să participăm!

 4. Imi place foarte mult ideea. Si noi am facut cateva activitati de genul asta, cautam povesti pentru a repeta cifrele. Iata niste exemple.
  http://douafetecucuiete.wordpress.com/2012/04/12/cifre-si-povesti-2/
  http://douafetecucuiete.wordpress.com/2012/04/25/cifre-si-povesti-3/

  1. Laura Frunza says: Reply

   Atunci te astept sa te inscrii pe forum si sa participi la concurs.

 5. kemell says: Reply

  nu ştiu ce s-a întâmplat de nu apare comentariul meu… mă repet

  Mi se pare o provocare intersantă la care dabea aştept să participăm.

  1. Laura Frunza says: Reply

   Comentariile sunt moderate, de aceea nu aparea 🙂 Acum a aparut!

   1. kemell says: Reply

    da ştiu, dar nu mi-a apărut nici mesajul … comentariul urmează să fie aprobat …

 6. ana says: Reply

  participam cu entuziam, la noi e a doua oara!

 7. am pus pe blogul meu bannerul, sper sa ajute macar putin…:)

  1. Laura Frunza says: Reply

   Multumim mult pentru sustinere!

 8. […] învățători, educatori. Mai multe informații găsiți pe site-ul Activități copii și pe blogul Laurei. Spor la citit! Atâta timp cât ne plac cărțile suntem niște […]

 9. […] ca imi e foarte draga Laura Frunza si pentru ca stiu minunile pe care le descopera cartile in sufletul copiilor, vreau si eu sa dau […]

 10. Gata, am pus si eu la mine pe blog! Va pup si pe tine, si pe Aniela si va felicit pentru initiativa asta!

  http://otilia-mantelers.urbankid.ro/2012/05/maratonul-de-citit.html

  1. Laura Frunza says: Reply

   Multumesc din suflet, Otilia, esti o scumpa!

 11. […] care au legatura cu cartile citite. Astfel ca va invit sa participati la provocarea lansata de Laura Frunza si Activitati  copii pentru care trebuie sa faceti cu copii o activitate realizata pe baza unei […]

Leave a Reply