Cărţi de buzunar pentru copii de la editura All

Grupul editorial All a lansat recent şi o editură specializată pe cărţi pentru copii. Printre primele lor apariţii se numără şi cărticelele cu Pixi, un spiriduş prietenos care locuieşte în pădure împreună cu prietenii lui, nişte animăluţe simpatice. Există până acum 11 cărticele cu Pixi şi toate sunt adorabile, spun o mică poveste, foarte frumos ilustrată şi se încheie cu un joculeţ pe ultima copertă din care copilul poate reţine mai uşor anumite lucruri din carte. Cărţile sunt foarte mici, cam cât era pe vremuri o dischetă (sunt pătrăţoase, nu dreptunghiulare, aşa cum par pe site), şi încap perfect în geantă să le luaţi cu voi peste tot. Costă doar 3 lei şi merită, pagina e uşor lucioasă, ilustraţiile sunt detaliate şi foarte prietenoase, povestea e simplă şi are şi un pic de morală. Pe site scrie că sunt destinate copiilor între 3 şi 7 ani, acum depinde mult de tipul de cărţi care îi atrag pe copiii voştri, unora s-ar putea să le placă şi mai târziu, alţii s-ar putea opri din cititul lor pe la 5 ani. Elizei i-au plăcut mult şi vă spun sincer că şi mie, din simplul motiv că povestioara e scurtă şi în serile în care sunt mult prea obosită pentru ceva complex, scot repede unul-două Pixi şi scap mai repede.

Sunt perfecte pentru vacanţă, pentru călătorii (drumuri lungi cu trenul sau cu maşina), pentru o ieşire la picnic sau oriunde.

În acest week-end cărţile cu Pixi sunt la reducere pe elefant.ro şi le puteţi achiziţiona cu 2.69 lei una.

6 Comment

 1. le-am comandat si eu pe Elefant…sper sa le primesc repede

 2. Seamana oare cu seria Monsieur et Madame? Scuze, eu in franceza am citit cartile respective copiilor prietenelor mele, de aia spun in franceza. Dar sunt sigura ca stii la ce ma refer.

  1. Laura Frunza says: Reply

   Alina, nu chiar, au ilustratii mult mai viu colorate si mai detaliate si mai mult scris, e o povestioara un pic mai elaborata.

 3. Nati says: Reply

  Eu le-am comandat chiar a doua zi dupa ce le-am vazut la tine, de pe librarie.net. Costau chiar 2 lei bucata, numai ca aveau doar 10, ne lipseste Pixi la munte, o s-o luam si pe aia neaparat. Si e o idee minunata de mici cadouri, o sa mergem la vara acasa, unde avem o multime de verisori de virsta prescolara.
  Merci mult de recomandare, la noi au fost (si continua sa fie) un succes. Le place amindurora sa analizeze desenele (bogate in detalii), iar uneori chiar Vlad ii citeste Vandei cite o carticica.

 4. […] cărţile cu Pixi de care v-am spus aici sunt la reducere la doar 1,5 lei una. Reducerea ţine doar azi, aşa că grăbiţi-vă să le […]

 5. […] fi Cartea Junglei sau Regele Leu, dar si cartile cu Pixi, despre care au scris in amanunt Sakura, Laura , Camelia si multe alte prietene […]

Leave a Reply