Social Media for Parents

Ştiţi cu toţii că mă plâng de multă vreme că la noi în ţară nu există evenimente pentru blogger moms (mămicile blogger – şi vorbesc, în special de mămici pentru că ele sunt preponderente), că mă strădui să fac lobby pentru blogurile de părinţi, că m-am supărat la Roblogfest că nu a existat o categorie separată de bloguri de părinţi şi bloguri pentru părinţi şi aşa mai departe. Iată totuşi că cineva acolo sus m-a auzit şi i-a dat inspiraţia lui Cristi Manafu (organizatorul evenimentului Women on Web) să pună la cale şi un eveniment pentru părinţi (nu mă înţelegeţi greşit, eu chiar nu am nicio legătură cu asta). Prin urmare, pe 29 iunie va avea loc o conferinţă intitulată Social Media for Parents, la care sper să ajung şi eu.

Evenimentul are o pagină de facebook unde vă puteţi ţine la curent cu cele mai noi informaţii legate de vorbitori şi parteneri, precum şi subiectele abordate, şi o pagină web unde puteţi solicita o invitaţie.

Pentru cei care nu pot veni, se va transmite şi live evenimentul, la fel ca la Women on Web, pentru ca mai multă lume să aibă acces la informaţiile prezentate acolo.

Singurul lucru care nu-mi place până acum e bannerul lor, pare încropit şi e complet nepotrivit cu ideea conferinţei. Ceva care să sugereze mai mult ideea de părinte ar fi fost mult mai potrivit. Sper ca evenimentul să nu fie şi el încropit, ci să se ridice la înălţimea standardelor impuse de Women on Web.

Cine s-a înscris până acum?

5 Replies to “Social Media for Parents”

  1. chiar ca-i urat bannerul! sau nu stiu daca urat cat nepotrivit pentru ideea de mamici, parinti, copii, web…

  2. am solicitat si eu o invitatie, nu pentru altceva, dar mi-ar face placere sa te cunosc personal

    1. Laura Frunza says: Reply

      Si mie, Irina, abia astept evenimentul. Chiar sper sa fie frumos.

  3. Si eu m-am inscris doar ca blogul meu e inca in concediu 🙁 … sper totusi sa primesc invitatia.
    Ne spui si noua, te rog, cand/daca primesti invitatia? Tx.

    1. Laura Frunza says: Reply

      Am primit invitatia ieri. Sper sa o primesti si tu!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.