Magazin cu materiale pentru hobby în Iaşi

Pentru cei interesaţi (ştiu că am şi cititori din Iaşi) – există un magazin cu materiale pentru hobby în zona bld. Independenţei. Aici găsiţi foarte multe materiale pentru pictură – vopsele de tot felul şi în toate cantităţile, şi importate şi produse la noi de Fondul Plastic, pensule, acuarele de tot felul, inclusiv pentru copii, seturi de pictură pe numere, pânze pe cadru, creioane, crete etc dar şi vopsele mai speciale, gen vopsele pentru tehnica batik sau window color. De asemenea, am văzut Fimo şi accesorii pentru Fimo (chiar aveau o gamă destul de bună de decupatoare şi alte instrumente de modelat).

Magazinul se numeşte Picasso şi se află la demisolul blocului R2, din staţia de autobuz (pe partea cu Piaţa Unirii) mai mergeţi puţin, treceţi de blocul Diana, apoi coborâţi nişte scări şi faceţi stânga. Magazinul arată chiar frumos înăuntru iar preţurile sunt de la mic la mare. Mie îmi trebuia un grund acrilic şi aveau si Gesso Maimeri la 50 de lei dar şi grund pentru pictură de la Fondul plastic la 18,5 lei.

Nu aveau o gamă variată de alte materiale pentru hobby, însă pentru tot ce implică pictat/desenat/colorat şi Fimo erau foarte bine aprovizionaţi.

Mai ştiţi şi alte magazine de hobby în Iaşi?

Fotografiile sunt preluate de pe site-ul Picasso.

6 Comment

 1. […] De cand am luat formele de decupat biscuiti de la Lidl ma gandeam numai la momentul in care vom face decoratiuni pentru brad. A fost mai greu cu procurarea lutului, nu am gasit decat la magazinul cu produse pentru bricolaj, de a carui existenta stiam de o gramada de vreme si numai nu ajungeam acolo. Cel de pe B-dul Independentei, despre care a povestit si Laura Frunza, aici […]

 2. Anonymous says: Reply

  Mai este o librarie, hobby store in Pacurari, se numeste Lex Copy center. un alt magazin este Top Art de pe independentei, langa blocul Carmen.

 3. corina says: Reply

  Mai este alcodshop in cart.Alexandru un magazin cu foarte multe produse hobby, accesorii pentru bijuterii, multe jocuri pentru lucru manual (de cusut , de tesut, de pictat, de modelat, etc) pentru copii mici si mari, materiale didactice , rechizite si papetarie .

  1. Unde anume in Alexandru?

 4. andreea says: Reply

  unde mai exact este si in alexandru?

 5. Andreea says: Reply

  Am gasit magazinul din Alexandru.
  Nici nu va puteti inchiputi cate produse superbe pentru diferite tehnici de hobby gasiti acolo. Pentru cei interesati am gasit produse din polistiren (bile, cercuri, braduti , stelute, etc) , fetru pe diferite grosimi si o gramada de culori, perforatoare cu model (forme pe care nu le-am vazut in alte locuri si anume vreo 4 feluri de fulgi), pistoale de lipit, o multime de articole blank din lemn la preturi foarte bune, markere si vopsele pentru textile, lacuri si adezivi, tot felul de decupaje de lipit . Ce sa va zic, trebuie vizitat , chiar si cei fara idei acolo gasesc idei . Gasiti adresa pe facebook : https://www.facebook.com/alcodshop.ro/?ref=hl . 🙂

Leave a Reply