Castronel cu capac Easy Learning de la Nuk

Am primit de la Nuk un nou produs pentru prezentare şi vânzare în scop caritabil şi a durat un pic până să vi-l prezint pentru că am fost în concediu. Acum că am revenit pe baricade, vom relua campania prin care compania Nuk sprijină cazurile copiilor bolnavi prin intermediul blogului meu.

Astăzi vă prezint castronelul cu capac Easy Learning, indicat pentru bebeluşii peste şase luni. Are în partea de jos un inel din cauciuc pentru a nu aluneca uşor de pe masă, în partea de sus două mânere pentru a fi ţinut în siguranţă şi un capac pentru a păstra mâncarea proaspătă. Din păcate, capacul nu este perfect etanş, aşa că nu-l puteţi folosi pe post de caserola pentru a lua mâncarea cu voi, însă puteţi păstra la frigider o parte din mâncare, bucăţele de fructe sau legume. De pe fundul castronelului vă priveşte jucăuş Winnie de Pluş agăţat de nişte baloane. Cele pe care le am eu sunt transparente, cu inelele de siguranţă galbene, dar există şi variantă pe albastru, cu Tigrişor. Castronaşele sunt din plastic, fără BPA şi pot fi trântite pe jos de nenumărate ori pentru că nu sunt casante şi nu se vor crăpa sau sparge.

Am două castronele de vândut pentru a sprijini lupta Iuliei cu cancerul. Pe site castronelele costă 52 de lei, eu vi le dau cu 45 şi transport gratuit, dacă viraţi banii în conturile Iuliei. De asemenea, mai am şi o sticlă de băut Nuk rămasă de aici. Dacă produsele de la Nuk vi se par scumpe, gândiţi-vă că puteţi face două fapte bune dintr-un foc: donaţi pentru Iulia şi cumpăraţi şi un cadou drăguţ cuiva sigur aveţi bebeluşi în familie sau printre prieteni cărora va trebui să le oferiţi curând un cadou.

De asemenea, până pe 31 august, puteţi dona pentru Iulia prin telefon, accessând numerele de mai jos:

Pentru a cumpăra un castronel sau sticla de băut, daţi-mi un email pe adresa blogului pentru a rezerva produsul, faceţi plata în conturile Iuliei şi apoi reveniţi cu adresa voastră şi copia după ordinul de plată. Haideţi să o ajutăm pe Iulia şi să ne bucurăm împreună de produsele de calitate marca Nuk!

One Reply to “Castronel cu capac Easy Learning de la Nuk”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.