Îmbrăţişaţi-vă copiii!

Dragii mei, am astăzi o veste tristă pentru voi: Bibi, băieţelul cu DBA despre care v-am mai povestit pe blog, a plecat sus la îngeri. Oricare ar fi problemele voastre acum, astăzi nu mai contează. Vă rog să vă duceţi acasă, să vă îmbrăţişaţi copiii, să le spuneţi că îi iubiţi mai mult decât orice şi să-i mulţumiţi lui Dumnezeu că sunt lângă voi, sănătoşi. Şi data viitoare când o să vă enervaţi pe ei sau o să vă vină să vă luaţi câmpii, gândiţi-vă că voi îi aveţi pe ai voştri lângă voi, iar alţi părinţi nu-i mai au pe ai lor. Dumnezeu să-l odihnească pe Bibi şi să le dea putere părinţilor lui! Vă rog să transmiteţi mental un gând de încurajare şi o rugăciune pentru ei!

11 Comment

 1. szqwer says: Reply

  pffffff ce veste proasta, Dumnezeu sa-l odihneasca !

 2. Raluca says: Reply

  Offf, Laura, m-a dat peste cap vestea asta… chiar ma intrebam zilel trecute ce mai era cu Bibi…Multa putere parintilor!

 3. Offf :((( Dumnezeu sa-l odihneasca! Se pare ca Dumnezeu a mai avut nevoie de un inger langa El 🙁

 4. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!!! tot Dumnezeu sa le dea parintilor putere sa mearga inainte……imi pare sincer rau…..nu am cuvinte de incurajare sau resemnare….ci doar o mare parere de rau in suflet

 5. Dana says: Reply

  of.. Dumnezeu sa il odihneasca si sa le dea putere parintilor sa suporte cu bine aceasta tragedie.

 6. Dumnezeu sa-l odihneasca! Si sa dea putere parintilor indurerati!

 7. violeta argatu says: Reply

  Imi pare rau pentru parinti,si sper sa-si gaseasca linistea cat de curand. O sa fie greu,foarte foarte greu (eu am trecut printr-o situatie asemanatoare…inca nu mi-am revenit complet, insa stiu sigur ca lui Bibi sigur ii este mult mai bine acolo unde este acum… ) Un loc mai frumos decat cel in care se afla el acum nu exista pe pamant,iar fericirea de care va avea parte nici atat… acum el este un ingeras (si nu sunt doar vorbe)…e greu pt parinti… mult prea greu, insa trebuie sa se gandeasca la el,la faptul ca acum este un ingeras si ca de acolo de sus,ii va ajuta mult mai mult decat o putea face in viata aceasta…nu mi-o luati in nume de rau…mi-au trebuit aproape 3 ani ca sa ma resemnez, sa-mi fac curaj sa cred asta, si sper sa pot sa cred in continuare…pentru mine a fost singura cale de a merge mai departe… o sa ne rugam pentru ei…Doamne ajuta-i!

  1. Laura Frunza says: Reply

   Violeta, iti multumim ca ne-ai impartasit din experienta ta, imi dau seama ca a fost foarte dureros pentru tine sa trezesti asemenea amintiri. Imi pare rau sa aud ca si tu esti mama de inger.

 8. Carmen says: Reply

  CONDOLEANTE!!! si putere parintilor sa mearga mai departe in cartea vietii!!!!!!!!!

 9. ana says: Reply

  Dumnezeu sa-l prinmeasca printre ingerasi pe Bibi!

 10. o, doamne, ce trista veste. Dumnezeu sa il aiba in paza, si sa le dea tarie familiei.
  Citii undeva, ca cea mai mare suferinta e cand un parinte isi ingroapa copilul. Nu stiu cum as putea sustine un parinte in situatia asta. Doar ca le transmit toate rugaciunile mele.

Leave a Reply