Felicitare pentru prima zi de şcoală

Dacă ieri vă întrebam ce aţi duce educatoarei sau învăţătoarei în prima zi, azi revin cu o sugestie care mi-a trecut prin cap privind poze vechi cu săli de clasă, cu table pe care era scris “Bine aţi venit” sau “Mult succes în noul an şcolar!” Am folosit o ramă foto de la Ikea (mi-ar fi plăcut una natur dar se pare că nu mai au), o coală de hârtie neagră şi un creion cerat Crayola alb.

Am făcut una pentru fina mea care începe grădiniţa şi una pentru educatoarea Elizei. Iat-o pe cea pentru finuţă:

Mult succes în noul an şcolar şi vouă, dragii mei părinţi cititori, pentru că ştiu că şi voi începeţi grădiniţa sau şcoala o dată cu ei şi să vă păstraţi emoţiile şi lacrimile pentru voi ca să nu le transmiteţi celor mici o stare de agitaţie! Ne auzim cu impresii săptămâna viitoare şi nu uitaţi de poza din prima zi ca să puteţi face o poză şi în ultima zi, cum am făcut eu aici.

Save

2 thoughts on “Felicitare pentru prima zi de şcoală

  1. Si micuta mea a facut un colaj cu hartie glasata, reprezentand gradinita, a lipit si o poza de-a ei, si floricele uscate, si urarea inspirata de tine: “An frumos la gradinita!” – . Doamna educatoare a primit cu bucurie si a expus in clasa colajul. Pe langa bratul de flori, care mai de care mai frumoase, colajul a fost o surpriza placuta, neasteptata. Bineinteles, ca am oferit si un buchetel cu flori de toamna (de la tarani, nu de la florarie), care a costat foarte putin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *