Când merg copiii la şcoală dimineaţa

…se schimbă oraşul într-un abecedar. Cui i-au mai dat lacrimile azi ducând piticul de mânuţă la grădiniţă sau şcoală?

Şi poza pentru tabloul de final de an – nu vreţi să ştiţi cât am muncit la codiţele alea spic ca să iasă poza frumoasă 🙂

Mult succes boboceilor, să fie un an şcolar plin de surprize plăcute!

9 Comment

 1. eu eram mai emotionata decat fetita mea de 3 ani juma’! cel putin se tinea tare….un an bun si voua, Eliza e tare frumusica!:)

 2. E tare frumoasa pustoaica ta!
  Bafta la gradinita!

 3. multumim! mult succes si Elizei!
  am avut emotii cat carul,nu am dormit azi-noapte;iar fiica-mea era calma si n-avea nicio treaba 😀

 4. sakura says: Reply

  Am si uitat de vremurile alea. O singura data am auzit melodia asta.
  Mi-aduc aminte de televizorul ala alb-negru si de Dan Spataru cu accentul lui special” la scuoala dimineata” , “nasucuri ruosi 🙂 ”

  Noi am fost asa de pe fuga si de aglomerati azi dimineata ca n-am mai avut timp sa ne emotionam. Ne grabeam la servici, deja in intarziere, si el era oricum dus deja de o saptamana la gradinita. S-a bucurat insa foarte mult ca si-a revazut colegii. “prietenii meeeei!! Ati veniiit!!” striga pe coridor :))

  Printesa ta e superba. nu-i bai ca ai muncit mult la codite. Considera munca aia un antrenament ptr coditele si frezele care vor urma.

  Succes in noul an scolar.

 5. deea says: Reply

  Raspunzand la prima intrebare: mie mie 🙂 Mai ales la gandul ca am ajuns si la etapa asta 😉 Bafta multa si sa-ti traiasca fata frumoasa!

 6. Anca says: Reply

  An frumos, frumos să aveți! 🙂

 7. Roxana says: Reply

  Eu am plans, mult si m-am intors de cateva ori sa ascult la usa. Da, m-am uitat si pe gaura cheii, probabil cine m-a vazut si-a facut cruce. L-am lasat pe el plangand si lacrimile mele cu greu le-am tinut, sa nu ma vada, iar cand am iesit pur si simplu nu am mai rezistat, plangeam fara sa ma pot opri. Toata ziua am stat ca pe ace si cand am mers sa-l iau, cata fericire. De bucurie, micutul meu abia isi stapanea lacrimile.
  Pentru prima zi a fost bine, a plans dupa ce l-am lasat dar nu mai mult de cateva minute, apoi toata ziua s-a jucat cu copilasii, a mancat tot, a facut nani.
  Fetita ta e superba! Are cele mai frumoase codite 🙂

 8. luckyrock says: Reply

  sunt convinsa ca ai muncit mult la codite, dar e de admirat si rabdarea Elizei, nu?:))
  e tare dragalasa si vesela ca incepe gradinita.:)
  un an scolar frumos va doresc!

 9. eliza e frumoasa rau si cred ca ai muncit la coditele alea frumoase !!! un an bun la gradinita si multa fericire!!!!!

Leave a Reply