Eveniment pentru mămici urbane – răsfăţ cu Nioxin la Gett’s

getts_eveniment-nioxine

Am fost săptămâna trecută la un eveniment organizat de mamicaurbană.ro în colaborare cu White PR şi Gett’s Colorbar din Mall Vitan – prezentarea gamei de produse Nioxin. Eu am plecat spre eveniment cu o prejudecată şi cred că şi organizatorii au avut prejudecata lor pentru că m-am amuzat teribil când a spus cineva că se aştepta să vadă nişte mămici mai “casnice” (un eufemism pentru şleampăte şi neîngrijite, probabil).

Prejudecata mea a fost că va fi un eveniment gen zepter sau herbalife în care nu se va întâmpla nimic de fapt şi aşa zisul răsfăţ va fi de fapt o metodă de a ne băga pe gât nişte produse mega-scumpe.

Spre surprinderea mea, am ajuns acolo şi am văzut mese frumos aranjate, cu fructe şi pateuri, sucuri, cafele. Un frigider plin cu îngheţată Nirvana la discreţie. Un personal foarte amabil şi zâmbitor care mi-a mai domolit din preconcepţia că stiliştii din saloanele de fiţe sunt mai fiţoşi decât clientele care merg acolo. Şi da, a fost o prezentare a produselor Nioxin, însă neostentativă şi decentă.

Ni s-a făcut o analiză a părului în urma căreia am aflat că, de fapt, nu am mătreaţă aşa cum am crezut ani de zile în care mi-am chinuit părul numai cu şampoane anti-mătreaţă, şi că mătreaţa este o ciupercă, iar ceea ce am eu e o descuamare a scalpului şi că trebuie să folosesc un şampon hidratant şi nu unul care să usuce.

getts_eveniment-nioxine

Am primit cadou un set Nioxin pentru tratamentul scalpului (care e numai vreo 170 de lei pe un site dar se găseşte şi la ei în salon), apoi m-am spălat, tuns şi coafat şi făcut unghiile. M-am simţit cu adevărat răsfăţată, aşa cum nu m-am mai simţit de mult. Câte dintre voi fac duşuri care durează mai mult de cinci minute de la dezbrăcat până la îmbrăcat la loc? Chiar m-am amuzat că Ada a zis că nicio şansă să folosească ea trei produse pentru păr la un singur duş, mai ales că stilistul de la Gett’s nu era inclus în cutie 🙂

Părul meu arată bine de când folosesc produsele astea. Mi-era groază că în clipa în care voi înceta să mă spăl cu un produs anti-mătreaţă, o s-o ia razna părul meu dar uite că nu se întâmplă. Nu-mi place balsamul leave-in, îmi lasă părul ca o mătură şi eu oricum nu folosesc produse de styling, aşa că nu mă pot obişnui cu senzaţia. Balsamul e ok, însă simt că trebuie să mai dau o dată cu şampon după el şi nu ştiu dacă nu cumva îşi pierde din scop dacă fac asta.

E plăcut să te răsfeţi cu nişte produse de calitate, să simţi la spălat un păr care scârţâie a curăţenie, e plăcut să afli chestii noi în maniera asta, mai ales că am fost acolo alături de alte bloggeriţe drăguţe şi am schimbat idei şi păreri, aşa că am simţit, în cele din urmă, evenimentul ca pe o ieşire la cafea cu prietenele. Sper să se mai organizeze şi să mai fim invitate pentru că tare fain a fost!

Poze vedeţi pe pagina de facebook a salonului Gett’s şi vă invit să-i daţi like pentru că puteţi afla multe lucruri interesante despre îngrijirea personală.

6 Comment

 1. luckyrock says: Reply

  ce inseamna parul ca o matura?!:)))

  1. Laura Frunza says: Reply

   Aspru si teapan 😀 Ca atunci cand dai cu fixativ!

   1. luckyrock says: Reply

    pfff… se cunoaste ca nu folosesc fixativ.:))

 2. Si parul meu este încântat de produse 🙂

 3. […] organizatorilorpentru răsfăţ, relaxare şi poze. Alte păreri puteţi găsi aici, aici, aici. Mai multe poze avem pe […]

 4. Ce frumos! Vreau și eu 🙂 Da, eu încerc să mă răsfăț măcar o dată pe săptămână 🙂 cu o mască de față…dar uneori nu prea apuc! Oricum …tare chestia cu părul ca o mătură! Sincer așa îmi stă și mie dacă nu-l dau cu spumă de coafat și-l usuc cu uscătorul! Și tare nu-mi place asta 🙁

Leave a Reply