Gentuţa pentru grădiniţă de la editura Gama

Pentru că acum e perioada când se aleg materialele educaţionale pentru grădiniţă, vă prezint noua gentuţă pentru grădiniţă de la editura Gama. Se găseşte în două variante (pentru grupele mică/mijlocie şi pentru grupa mare) şi conţine atât caietele speciale de lucru, precum şi rechizite utile.

Pachetul beneficiază de efectul wow dat de penarul dotat cu de toate şi de gentuţa colorată din carton. Caietele sunt adaptate programei însă nu sunt integral color (sunt bicolore), iar rechizitele nu sunt adaptate vârstelor. De exemplu, educatoarea Elizei a comentat că ea nu le dă copiilor acuarele şi carioci la această vârstă pentru că se murdăresc. Mie de murdărire nu-mi pasă, însă o înţeleg că nu are chef să umble după ei cu păhărelele de apă murdară sau să şteargă urmele de carioci de pe măsuţe, mai ales că nu are o îngrijitoare s-o ajute. De asemenea, foarfeca şi capsatorul sunt inutile la vârsta asta pentru că cei mici nu lucrează cu aşa ceva. Pentru cei mari sunt mai potrivite, mai ales culorile pastel care le deschid copiilor o nouă perspectivă asupra coloratului – ce n-aş fi dat să colorez şi eu cu pastel când eram mică! Pe lângă penarul dotat şi caiete, mai găsiţi în gentuţă şi hârtie glasată şi un caiet de desen.

Penarul
Caietele

Interior caiet

Gentuţele costă 49 de lei fiecare, merită să le luaţi pentru studiul acasă, dacă la grădiniţă se face altă alegere, iar de cadou sunt perfecte, datorită efectului de wow de care vă pomeneam mai sus.

La voi la grădiniţă s-au ales deja materialele de curs? Cu ce editură/pachet educaţional vor lucra copiii voştri anul acesta?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.